16
Sep

Maskerade Festival

Maskerade Festival

14, 15 en 16 september organiseert de wijk Klarendal met medewerking van Volkshuisvesting en Gemeente Arnhem het Maskerade Festival.
3 Dagen vol muziek, kunst, theater en mode waarin de organisatie enerzijds laten zien hoe mooi de wijk is opgeknapt en anderzijds de bewoners laten genieten van hetgeen er de afgelopen jaren bereikt is!

Ondanks dat de wijk in een nieuw jasje gestoken is, komt de Klarendalse charme duidelijk terug in het festival. Naast dat de vele nieuwkomers hun deuren openen en zich presenteren door middel van exposities, workshops en voorstellingen, omvat Klarendal Maskerade ook drie traditionele Klarendalse evenementen: het wijkontbijt, de Klarenmarkt en Wijken voor Kunst.

Vrijdag de 14e wordt het spektakel groots geopend met een parade die om 19.00u. van de Coehoornkazerne naar De Leuke Linde loopt. Klarendalse basisscholen, ondernemers, vereningingen, stichtingen en artiesten vormen samen met een drumband en circusschool een bonte parade van honderden mensen die langs de Klarendalseweg naar beneden loopt. Tijdens de optocht zullen er diverse korte openingshandelingen uitgevoerd worden bij o.a. Kunstbedrijf Arnhem, Huis van Puck, Plaatsmaken, Modez en Caspar.

Zaterdag en zondag zal er door de hele wijk genoten kunnen worden van kunst, theater, mode, live muziek en plotselinge acts.


Facebook shareComments
Er zijn geen comments