19
Sep

Daring Designers

Daring Designers
Op woensdag 19 september vindt 'Daring Designers' plaats, een sprekersprogramma van 19:00 – 21:00 bij Pakhuis de Zwijger waarin Amsterdam Fashion Week de ‘gedurfde’ ontwerpers uit The Green Collective Netwerk presenteren.

Samen met Pakhuis de Zwijger presenteert The Green Collective: Daring Designers. Een interactieve talkshow met vooruitstrevende architecten, ecologen, mode- en productontwerpers. The Green Collective is een nieuw netwerkplatform voor de creatieve industrie. Tijdens deze avond wordt de gedeelde visie op het behoud van biodiversiteit door innovatief ondernemerschap besproken.

Verschillende ontwerpers vertellen over hun rol in de creatie van een ecologische economie en wat hun drijfveren zijn. Voor deze eerste editie zijn o.a. Christiaan Maats (OAT Shoes), Peter Veenstra (LOLA Landscape architects), Natalie de Koning (I am Nold), Wijnand Broer (CREM), Florian de Visser & Stijn van Vleuten (Florian & Stijn) en Tjeerd Veenhoven (PalmLeather) uitgenodigd.

Toegang is gratis en open voor het publiek. Een perfecte gelegenheid om te netwerken en natuurlijk grond voor een goed gesprek. De moderator is 'friend of The Green Collective' Aart van Veller, medeoprichter van Cool Endeavour en creative director van Wij zijn Koel.Facebook shareComments
Er zijn geen comments