21
Sep

De strijd om de titel Holland’s Best Make-up Artist 2012!

De strijd om de titel Holland’s Best Make-up Artist 2012!
Op 7 oktober zal voor de derde keer de landelijke zoektocht naar Holland’s Best Make-up Artist plaatsvinden. Dè wedstrijd tussen getalenteerde visagisten, allemaal hetzelfde doel: Top Visagist worden. 

Deelname aan deze wedstrijd geeft beginnende, maar ook ervaren visagisten een boost in hun carrière. De winnaar mag zich namelijk de titel “Holland’s Best Make-up Artist 2012” toe-eigenen.
Populaire programma’s als America’s Next Top Model en Project Catwalk zijn een inspiratie geweest voor dit Nederlandse format. Gezocht wordt naar de beste visagist die zijn/haar vak verstaat en naast een flinke dosis enthousiasme over voldoende kennis en creativiteit beschikt om zich Holland’s Best Make-up Artist 2012 te mogen noemen.

In deze unieke wedstrijd strijden de visagisten, naast de felbegeerde titel Holland’s Best Make-up Artist, ook om een geldbedrag van EUR 1000,00 een masterclass te volgen bij BEAUTYPARTNER en een uitgebreid make-up pakket van sponsor Collistar. 

Wedstrijd thema
Het thema van dit jaar is "Runway Fall 2012, Forrest Inspirations". 

De deelnemers van voorgaande jaren zijn inmiddels goed op weg in hun carrière als visagist. BEAUTYPARTNER, intermediair en opleider in de cosmeticabranche, biedt hierin begeleiding.

De deelnemende visagisten maken op zondag 7 oktober een creatie welke beoordeeld zal worden door een vakjury die er van overtuigd moet worden dat de visagisten beschikken over creativiteit en vakkennis. Ook kan er door het publiek online gestemd worden voor de publieksprijs.

Programma
Zondag 7 oktober vind de wedstrijd plaats. Hierbij is een vakjury aanwezig en kunnen enkele journalisten/bloggers aanwezig zijn.

Maandag 15 oktober worden alle creaties online geplaatst. Op de speciale pagina kan er door het publiek gestemd worden. Er kan tot aan de prijsuitreiking gestemd worden!

Vrijdag 26 oktober is om 16:00 de bekendmaking èn prijsuitreiking!

Deelnemers kunnen zich tot 29 september aanmelden via deze link
E-mail: events@beautypartner.nl
Website: www.beautypartner.nl
Tel.: 010-4177417 / Fax: 010-4177418Facebook shareComments
Er zijn geen comments