05
Oct

Finale Elite Model Look 2012

Finale Elite Model Look 2012

De zenuwslopende voorrondes zijn voorbij, met knikkende knieën en bonkende harten hebben de modellen in spé over de catwalk gelopen. Stap voor stap komt één van de 10 finalisten steeds dichterbij hét felbegeerde modellencontract. Welk talent gaat de Elite Model Look 2012 winnen?

Op vrijdag 5 oktober 2012 wordt in het bijzijn van speciale genodigden, pers en bekend Nederland de gelukkige winnares van de Elite Model Look 2012 gekozen. Na de Nationale finale vindt er een cocktail party plaats. The Harbour Club in Amsterdam zal deze avond meer dan ooit schitteren.

De avond zal gehost worden door het in New York wonende Nederlandse top model van Elite, Mark Cox! De volgende gerespecteerde modeprofessionals zullen de kandidaten beoordelen op hun persoonlijkheid, houding en schoonheid zoals onder andere; Michaela Goddard-­Quesada (International Director of Scouting Elite World) en Sven Gruber (directeur Elite Model Management Nederland).

Zij zullen allen een bijzondere bijdrage leveren tijdens de grote finale waar 10 meiden de catwalk bewandelen in stoere en elegante outfits. In vijf verschillende ronden moeten de potentiële topmodellen de vakjury weten te imponeren. Direct na de finalshow zal de winnares bekend worden gemaakt. Zij zal ons land op 1 december 2012 vertegenwoordigen in Shanghai, waar ze de strijd aan gaat om het Elite World contract. Voor meer informatie ga naar www.elitemodellook.com/nl

Elite Model Look is ‘s werelds meest gerenommeerde internationale modellen wedstrijd die meer dan 350.000 deelnemers per jaar uit 800 steden, 70 landen en 5 continenten trekt. Het is een unieke mogelijkheid voor jonge meisjes om de fashion wereld te betreden, model te worden en een fantastische carrière tegemoet te gaan.Facebook shareComments
Er zijn geen comments