28
Sep

Irvinx Modekamer

Irvinx Modekamer

Op zondagmiddag 28 oktober a.s. wordt de eerste modekamer onthuld op Landgoed Avegoor. De Arnhemse mode-ontwerper Irving Vorster heeft het interieur een modische invulling gegeven. De modekamer is een onderdeel van "Het kamer zoekt kunstenaar project" op Landgoed Avegoor in Ellecom.

Voor mode-ontwerper Irving Vorster van het modelabel Irvinx is dit een unieke kans om zijn creatieve grens te verleggen naar interieur, een gebied dat voor hem vanzelfsprekend in het verlengde van mode ligt.

“Als modeontwerper voelde ik mij zeer vereerd toen mij gevraagd werd of dat ik binnen het kunstkamer project een modekamer wilde inrichten.
Hoewel alles in zo’n hotelkamer een standaard opstelling heeft, is dit best een uitdaging geweest. Vooral als je legio ideeën hebt is het  best lastig. Ik ben hiervoor uitgegaan van  mijn eigen atelier en mijn couturesalon gelegen in het Modekwartier Arnhem. De modekamer is nu een soort mini-modehuis  waarin mijn stijlvoorkeur tot uiting komt, weliswaar zonder kleding. Het is alsof je op bezoek bent bij de modeontwerper”: aldus Vorster.


In combinatie met een high-tea en een exclusieve salonpresentatie wordt de modekamer 119 op ludieke wijze onthuld. Men kan dit evenement bijwonen.
Irving wordt bijgestaan door de hairstylist Leander Grotenhuis die voor de creatieve kapsels zorgt. Het event is powered by Mini Ekris uit Arnhem en Landgoed Avegoor-hotel of modern Art.

Facebook shareComments
Er zijn geen comments