21
Oct

My Run on Heels

My Run on Heels

Primeur in Almere: MY Run on Heels

De dames van More Yin Events organiseren hun eerste event voor vrouwen in Almere (maar waar ook mannen van harte welkom zijn!): Dit jaar vindt de eerste editie van “MY Run on Heels” plaats. Een spectaculaire hardloopwedstrijd op hoge hakken. Maar het is meer dan alleen de hardloopwedstrijd. Je kunt er de Lifestyle Market bezoeken waar leuke, hippe, trendy “wanna haves” voor dames te vinden zijn. Maar je kunt er ook van het bijzondere podiumprogramma genieten met onder meer, een modeshow, een high heels workout en een Miss Run on Heels verkiezing.

De “Chill-out Garden” een grote overdekte luxe tent, is een Woman VIP Treatment waar slecht 75 gelukkige  kunnen genieten van een heerlijk hapje, een drankje, manicure, stoelmassage, bubbelproeverij en nog veel meer luxe en glamour.

De organisatie is tevreden over de tot nu toe verkregen steun, veel Almeerse partners dragen dit evenement een warm hart toe wat zeker van toegevoegde waarde is voor een  succesvolle realisatie van MY Run on Heels. Het doel is om een jaarlijks terugkerend event te worden.

Kijk voor meer informatie op www.myrunonheels.nl

Datum: zondag 21 oktober
Tijd: 12.00 tot 18.00 uur
Locatie: Stadhuisplein
Entree vip: €75
Wedstrijd op hakken: €15 en nu €7,50 met kortingscode 21102012 (geldig t/m 2 oktober)Facebook shareComments
Er zijn geen comments