02
Oct

It's Me Party!

It's Me Party!

Op 1 september 2009 is de It’s Me foundation officieel opgericht als een positiviteitsstichting voor tieners. In 2010 heeft de stichting haar koers gewijzigd van jong naar Iedereen. Na 8 evenementen in 3 jaar tijd gaat de stichting haar focus weer verleggen naar jongeren en jongvolwassenen.
It’s Me party

Een nieuw bestuur en het feit dat de It’s Me Foundation inmiddels weer 3 jaar bestaat, gaat niet zomaar aan ons voorbij. Op 12 Oktober wordt er feest gevierd en het belooft een bijzondere avond te worden met mooie mensen, inspiratie en live muziek. Tevens zal de nieuwe It’s Me kalender worden gelanceerd, waaraan 16 jongeren als It’s Me models belangeloos hebben meegewerkt. De gehele opbrengst van de kalender gaat naar de It’s Me Foundation als onderdeel van de It’s Me campagne. Ook zal de nieuwe voorzitster namens de It’s Me Foundation aan bijzondere “bekende” en “onbekende” mensen de It’s Me Personality Award 2012 uitreiken.

Kortom 12 oktober 2012 wordt een avond die u niet mag missen. Bij deze bent u dan ook van harte uitgenodigd om de nieuwe koers van de It’s Me Foundation samen met ons te vieren. Mail uw naam en het aantal personen door naar info@itsmefoundation.com voor gastenlijstplekken.

Wanneer: 12 oktober 2012
Waar: Panama - Oostelijke Handelskade 4 - 1019 BM - Amsterdam
Gratis entree - drankjes voor eigen rekening
Aanvang : 20.00u

Officieel start It’s Me programma om 20.45u - Afterparty met #Epic start om 23.00u
Wilt u een viptafel voor de Afterparty met #EPIC? Mail dan met de organisatie van #EPIC
d.bruinhard@gmail.com
Facebook shareComments
Er zijn geen comments