18
Oct

Caroline Tensen en Natasja Froger strijden voor Orange Babies in nieuwe Expresso store Amsterdam

Caroline Tensen en Natasja Froger strijden voor Orange Babies in nieuwe Expresso store Amsterdam

Op donderdag 18 oktober vindt officieel de opening plaats van de nieuwe Expresso store op de Heiligeweg 21-25 in Amsterdam. Ter gelegenheid van deze bijzondere dag, gaan Orange Babies ambassadrices Caroline Tensen en Natasja Froger strijden om het behalen van de hoogste dagomzet. Een deel van de omzet zal Expresso aan het einde van deze dag doneren aan Orange Babies.

Expresso steunt al jaren verschillende projecten en acties van Orange Babies. “Wij hebben gekozen voor het steunen van Orange Babies omdat een onderdeel van onze missie is om menselijk en eerlijk te handelen", aldus Tilly Garcia, creatief directeur Expresso. Tijdens de opening van de nieuwe store in Amsterdam komt Expresso met een unieke actie waaraan de modebewuste ambassadrices Caroline Tensen en Natasja Froger meewerken. Als storemedewerkers voor één dag geven zij klanten stylingadvies en proberen zij zoveel mogelijk items te verkopen. Hun inspanningen komen rechtstreeks ten goede aan Orange Babies.

Niet alleen een gedeelte van de store omzet gaat naar Orange Babies. Ook de opbrengst van de speciale Orange Babies webshop doneert Expresso aan dit goede doel. Op 4 oktober lanceert Expresso namelijk een Orange Babies shop met de favoriete fashion items van Natasja en Caroline. Via  www.expresso.nl/orangebabies kan iedereen deze geselecteerde items bemachtigen.

Tijdens de officiële store opening in Amsterdam wordt iedereen feestelijk welkom geheten met een hapje en een drankje. Er staan diverse leuke en spannende activiteiten op het programma. Zo kun je jezelf laten fotograferen op de cover van het Expresso magazine, of meedoen met de bijzondere loterij, waarbij je ieder uur kans maakt op een fashion item exclusief geselecteerd door Natasja en Caroline. Bij aankoop van een item uit de collectie, ontvangen alle klanten ook nog eens een goedgevulde goodiebag.

Programma:
12:00 – 17:00 uur Feestelijke Expresso Store opening Amsterdam
15:00 – 17:00 uur Caroline en Natasja vechten voor de hoogste dagomzet
16:00 – 17:00 uur Uitreiking cheque door Tilly Garcia, creatief directeur Expresso aan Baba Sylla, oprichter Orange BabiesFacebook shareComments
Er zijn geen comments