12
Oct

Exclusieve release Mason Garments Predator & Prey Flashcollectie

Exclusieve release Mason Garments Predator & Prey Flashcollectie

Op vrijdag 12 oktober 2012 zal het jonge en vernieuwende schoenen- en accessoiresmerk Mason Garments tussen 19.00 en 22.00 uur in Swag Fashion Store, Oppert 292 in Rotterdam met trots de flashcollectie Predator & Prey lanceren. Tegelijkertijd zal de release ook plaatsvinden in de webshop op www.masongarments.com.

Geïnspireerd door een luxueus Frans schoenen- en tassenmerk is het de mannen achter Mason Garments, Rendi Aditia en Mitchell Tuwanakotta, weer gelukt om een stijlvolle collectie te ontwerpen waarin ook deze keer comfort en kwaliteit hoog in het vaandel staan.

De "Coach Grant", de schoen uit de eerste collectie stond model voor deze lijn waarin dierenprints zijn verwerkt. De sneakers zijn bovendien gemaakt van paardenhaar.


Het concept is doorgevoerd in de fotoshoot voor de Predator & Preycollectie. Het idee was om dat klassieke en verfijnde gevoel van een luxe safaritrip door de woestijn over te brengen op de consument. Door veel aandacht te schenken aan details van de setting en uitstraling van het product is het doel bereikt gezien de prachtige foto's die zijn geschoten.


Er is samengewerkt met producer/rapper Reverse, die een belangrijke rol speelt in de shoot voor deze collectie. Reverse heeft vele tracks geproduceerd voor onder andere The Party Squad, Negativ, Dio en The Opposites. De styling van de fotoshoot werd verzorgd door The Frontrow, wiens frontman Giovanni Laisina eerder dit jaar in samenwerking met Mason Garments een eigen schoen uitbracht in de lente/zomercollectie van het merk. En ook voor de locatie is bewust gekozen. De sneakers van Mason Garments gaan als warme broodjes over de toonbank van Swag Fashion Store, de winkel van voetballers Royston Drenthe en Michel Poldervaart.Facebook shareComments
Er zijn geen comments