03
Feb

Rituals’ Soulwear biedt de ultieme ontspanning in stijl...

Rituals’ Soulwear biedt de ultieme ontspanning in stijl...
 
Spring, Summer... Soulwear.. Geniet van optimale bewegingsvrijheid, maar wel in stijl..

Of je nou een heerlijke strandwandeling gaat maken, een lekkere luie zondag hebt, thuiskomt van een stressvolle werkdag, of naar je yogales gaat.. Het zijn momenten waar je de voorkeur geeft om iets makkelijks uit de kast te trekken, wat je als gegoten zit en waarin je je lekker kan bewegen. Dit inspireerde Rituals om Soulwear te creëren. Een collectie met comfortabele basics waar je zeker in gezien mag worden. Deze collectie van Rituals heet 'Spring Summer Soulwear collectie 2012'. De subtiele grijs- en aardetinten met hints van aqua blauw en frambozenrood weerspiegelen perfect het speelse en ontspannen karakter van de lente en zomer.
 

 
De collectie bestaat uit comfortabele basics voor hem en haar, van een boxershort, hipster en singlet, tot hammambroek, bermuda en sweater. Een heerlijke collectie, stylish en zeer comfortabel. Voor de nieuwe collectie heeft Rituals gebruikgemaakt van ’s werelds beste katoensoort, grondig geborsteld en pre-washed. Het resultaat is een kledinglijn die aanvoelt als een tweede huid.


 
Rituals’ Soulwear biedt de ultieme ontspanning in stijl...
Om de prijs hoef je het niet te laten. De nieuwe Spring Summer Soulwear collectie 2012 is vanaf februari verkrijgbaar in alle Rituals winkels en bij geselecteerde shop-in-shops in Nederland. Prijzen variërend van        € 16,90 tot € 79,90. Ga voor meer informatie naar www.rituals.com.

Klik hier om de rest van deze prachtige collectie te bekijken. We love it! En kunnen niet wachten tot we 1 van de setjes in ons bezit hebben! 
Enjoy!
 
    
 
  

Foto's: Rituals

 

Facebook shareComments
Er zijn geen comments