28
Oct

Chice Shine Ladies Event

Chice Shine Ladies Event

Op zondag 28 oktober 2012 vindt het meest toonaangevende evenement voor vrouwen in Gelderland plaats. In het stijlvolle wijnfort zullen bijna 40 deelnemers uit het hoge tot luxe segment de nieuwste trends en ontwikkelingen presenteren op het gebied van Fashion, Lifestyle, beauty en living.

Op het Ladies Event wordt ruim aandacht besteedt aan het innerlijk en uiterlijk van de vrouw. Volg een reis naar een geheim van smaak en gevoel middels de chocolade workshop Voor geestelijke voeding zijn er coachingsworkshops, handlezingen en diverse massages ter ontspanning.

Dit event wordt tevens opgeluisterd door de welbekende SMART & SEXY lezing van Lisa Portengen. Ook is er een tuinarchitect, een interieur ontwerpster en een verkoopstyling bureau aanwezig om u te voorzien van professionele adviezen.
Met het oog op de komende feestmaanden zal Regalo u verrassen met cadeauverpakkingen.

Zoals ieder jaar zal er ook weer een ruim aanbod zijn aan beauty en wellness met heerlijke behandelingen die ter plaatse gevolgd kunnen worden. Lekker shoppen met een prachtig aanbod aan lingerie, mode, accessoires, woondecoratie. Dames kunnen een kleur- en kledingadvies verkrijgen om op de best mogelijke manier voor de dag te komen. Guido Coiffure kan u van een kleurtje voorzien middels een prachtige spray tanning, die u ook thuis goed kunt bijhouden.
Op het gebied van wellbeing krijgt u van Genna een demonstratie van een speciale fauteuil en de trilplaat, TurboSonic  : een heilzame werking van geluidsgolven.


Speciale aandacht gaat deze editie uit naar de verschillende VIP tickets. Deze dames ontvangen tevens een speciale goodiebag.

Toegangsbewijzen kunnen besteld worden op de website www.chic-shine.nl. Hier vindt u ook meer informatie en een overzicht van exposanten.

Datum en tijd
Zondag     28 oktober 2012  11.00 – 18.00 uur

Plaats  
Wijnfort te Lent www.wijnfort.nl


Tickets
Toegangsticket  € 15, - : entree, lekker glas bubbels en een goodie bag.
VIP Ticket 1 € 35, - : entree, lekker glas bubbels, interactieve lezing “Smart & Sexy”, drankje naar keuze en een Vip goodie bag.
VIP Ticket 2                 € 37,50: entree, lekker glas bubbels, chocolade workshop, drankje naar keuze en een
                                           Vip goodie bag.
VIP Ticket 3                       € 70,00: entree, lekker glas bubbels, VIP Lunch, massage, workshop naar keuze en een
                                            Vip goodie bag.

Kaarten voor Chic & Shine Ladies Event kunt u via www.chic-shine.nl bestellen. Tevens vindt u hier meer informatie en een overzicht van exposanten.Facebook shareComments
Er zijn geen comments