24
Feb

De 8e ModelConvention

De 8e ModelConvention

Als je altijd al model hebt willen worden maar niet weet hoe je dit het beste en voordeligst aan kunt pakken is dit je kans. Model Scouts Network haalt dé top agenten uit de hele wereld naar Nederland en jij kunt ze ontmoeten. Op de ModelConvention mag je je presenteren op de catwalk en 2 foto's laten zien. Als de agenten in je geïnteresseerd zijn krijg je een zogeheten Call Back.

Meer dan 35 (inter)nationale modellenscouts zoeken op de ModelConvention naar nieuwe gezichten. Diezelfde dag krijg je een antwoord op de vraag: "ARE YOU A (INTERNATIONAL) MODEL!?".

De (inter)nationale modellenscouts die op de ModelConvention komen zijn betrouwbaar en werken internationaal op het hoogste niveau. De ModelConvention is een initiatief van Mariana Verkerk, o.a. bekend van Hollands Next Topmodel, en programmamaker Mauritz Briët.

DEELNAME MODELCONVENTION EN CATWALK WORKSHOP VOOR SLECHTS €65,-

Je kunt natuurlijk een (dure) portfolio laten maken en dan langs alle Nederlandse bureaus gaan lopen leuren maar meestal vragen ze je of je een mailtje kunt sturen en dan hoop je maar dat je de juiste foto's stuurt en dat ze er naar kijken. Daarbij komt nog dat de meeste mensen bij fotografen terecht komen die niet in mode fotografie gespecialiseerd zijn en kunnen de meeste foto's direct de prullenbak in.
En dan zijn er ook nog eens allerlei verschillende bureaus die allemaal verschillende soorten modellen zoeken. Het is voor een leek bijna onmogelijk te zijn om hier van op de hoogte te zijn. Je kunt er op rekenen dat erkende scouts van bijv. FORD MODELS USA, STORM LONDON, WIZARD TOKYO, JILL MODELS ANTWERPEN, NAME, SKIN, FRESH, MAX MODELS, TOUCHE, EGO’s MODELS en A MILION FACES en vele anderen uit de hele wereld aanwezig zullen zijn!

GRATIS CATWALK WORKSHOPS VOOR DEELNEMERS MODELCONVENTION

De week voorafgaand aan de ModelConvention (16 tot 23 februari) kun je dagelijks van 12.30 tot 13.30 uur gratis catwalk workshops krijgen van Mariana Verkerk in de Festival Fantastique Hal van de Huishoudbeurs. Als je een kaartje voor de ModelConvention hebt is 1 keer toegang tot de workshop (en de HHB) inbegrepen maar je mag ook meedoen als je niet aan de ModelConvention meedoet maar dan moet je dus wel een toegangskaart voor de Huishoudbeurs hebben.


Facebook shareComments
Er zijn geen comments