02
Feb

Pop-Up Store Mydress.nl met Cavalier! Shop Shop Shop!

Pop-Up Store Mydress.nl met Cavalier! Shop Shop Shop!

Save the date!! Vanaf volgende week maandag 6 t/m zondag 12 februari heeft Mydress.nl samen met Cavalier een pop-up store in de 9-straatjes. Berenstraat 24, Amsterdam.

In de webshop van Mydress.nl vind je betaalbare jurken en tunieken voor elke gelegenheid. Basic, casual, chique en trendy items worden met zorg in verschillende Fashionsteden ingekocht. Alle items op Mydrsess.nl zijn altijd onder de €100,-
Vanaf volgende week kan je dus ook offline komen shoppen om de items daadwerkelijk te voelen en te passen. De nieuwste items staan nog niet op de site, maar zijn al wel in de store te bewonderen.

Nu alvast een kijkje nemen? Surf dan naar de website www.mydress.nl.

Naast de jurken en tunieken, zal ook Cavalier haar nieuwste tassen presenteren. Cavalier is een Nederlands tassenmerk dat staat voor luxe, kwaliteit, comfort en functionaliteit.  De tassen en andere accessoires, zoals portemonnee's, klein lederwaren en mode items, worden handgemaakt in ateliers verspreidt over heel de wereld, van Italie tot Azie tot Nederland.  Cavalier tassen worden vaak gekenmerkt door een strik, kwastjes of een ander verrassend detail met 'affordable luxury' als leidraad in de collecties.  Voor 2012 introduceert Cavalier een nieuwe lijn 'custom made' tassen.  Stel je favoriete kleur en leer samen en creeer zo je eigen Cavalier tas!  De kickoff voor deze nieuwe lijn zal plaatsvinden in de pop up store waar je de eerste modellen kunt bekijken EN natuurlijk je eerste custom made Cavalier kunt bestellen. 

Bij elke aankoop ontvang je een armbandje cadeau van Selected Labels.

Wij zeggen! Shop Shop Shop!!

Wanneer: 6 februari - 12 februari 2012
Waar: Berenstraat 24 – Amsterdam


Facebook shareComments
Er zijn geen comments