01
Feb

FASHIONCLASH Maastricht 2012

FASHIONCLASH Maastricht 2012

Reserveer alvast de volgende data, want het weekend van 8 t/m 10 juni staat in het teken van de vierde editie van het mode evenement FASHIONCLASH Maastricht! In de afgelopen jaren heeft FASHIONCLASH succesvolle evenementen en projecten georganiseerd in binnen en buitenland en staat FASHIONCLASH inmiddels bekend als hét podium voor jong en aanstormend talent. Inmiddels hebben meer dan 400 talenten uit binnen- en buitenland genoten van het FASHIONCLASH platform.

Internationaal en interdisciplinair platform voor jong talent
FASHIONCLASH Maastricht  is een uniek podium waarbij met name jong talent uit binnen- en buitenland de mogelijkheid krijgt hun werk te tonen aan een divers (inter) nationaal publiek. Voor het (vak)publiek en de bezoekers is dit een unieke gelegenheid om talent te ontdekken en om geïnspireerd te raken door mode in de breedste zin van het woord.

Campagne beeld
Zoals de naam het al zegt, FASHIONCLASH creërt een ‘clash’ rondom mode. ‘Clash’ staat voor een inspirerende ontmoeting van verschillende ontwerpers, disciplines en een divers publiek. Veelbelovende fotografe Madame Peripetie bracht het werk van een aantal talenten bij elkaar en het resultaat is het knallende campagne beeld.

Het diverse programma biedt voor elk wat wils!
Er zijn modeshows waar je uiteenlopende mode collecties kan zien van beginnende labels. Van avant-gardistische mode en haute –couture, tot ready-to-wear vrouwenmode en mannenmode, maar de catwalk leent zich ook voor performances en theater presentaties.

De voormalige decorfabriek van de Mosa wordt tijdelijk omgetoverd tot een bijzondere tentoonstelling die de kunst van mode laat zien. Ontwerpen en werken uit verschillende disciplines die een link hebben met mode, zoals fotografie, accessoires, illustratie, video, textiel en product vormgeving en installaties worden gepresenteerd in een ruimte.

Daarnaast zijn er presentaties van interdisciplinaire projecten zoals het Clash project en Theatrale Ontmoetingen.  Er zijn ook presentaties in de stad, een party en de FASHIONCLASH Market in de stad waar je unieke kleding, accessoires en design van ontwerpers kan kopen.

Kortom, het belooft weer een fantastisch en inspirerend programma te worden!
Voor meer informatie http://www.fashionclash.nl

Open inschrijving voor modeshows en expositie

Voor het modeshow programma en de expositie loopt er t/m 17 februari een open inschrijving, formulieren kunnen worden gedownload op http://www.fashionclash.nl.

Wanneer: 8, 9 en 10 juni 2012
Waar: SAMDecorfabriek Maastricht

Facebook shareComments
Er zijn geen comments