28
Jan

Cast Iron at Amsterdam Fashion Week

Cast Iron at Amsterdam Fashion Week

Vrijdag 27 januari had Amsterdam Fashion week een primeur: Onder grote belangstelling van retailers, pers en mode lievend Nederland heeft de eerste Cast Iron Fashion Show plaatsgevonden in de Westergasfabriek gedurende de Amsterdam Fashion Week.


Show
Vanaf 20.00 uur waren de deuren geopend en was de lounge geopend voor het publiek, om 22.00 uur startte de show. Joost van Bellen organiseerde op spectaculaire wijze de muziek. De zaal was afgeladen vol met winkeliers en hun medewerkers én BN’ers als onder andere Gordon, Mari van der Ven, Regilio Tuur en Lodewijk Hoekstra.

Op de After Party verzorgde DJ Marnix | Loveland de muziek met als special guest Johnny de Mol.De Collectie
De Autumn/Winter collectie van 2012 brengt Cast Iron een uitgebalanceerde mix tussen de tailored- en denimwereld die met elkaar verweven zijn in de collectie; de combinatie rauwheid en dressed up vormt de rode draad in de Cast Iron Autumn/Winter 2012 collectie.  De nadruk ligt hierbij op de pasvorm en kwaliteit van het totaalproduct.  

 
 

Inspiratie
Inspiratie wordt gehaald uit de ridders van nu “Where are the knights of the 21st century?”en de “old heroes”, touched by time. Dit is met name terug te zien in de styling elementen, waaronder harnas onderdelen en leren items.Cast Iron website www.castiron-clthing.comFacebook shareComments
Er zijn geen comments