10
Dec

Abercrombie & Fitch arriveert in Nederland

Abercrombie & Fitch arriveert in Nederland

Op donderdag 13 december om 11.00 uur opent Abercrombie & Fitch zijn eerste flagship store aan de Leidsestraat 32-34 in Amsterdam. Deze vestiging is de eerste in Nederland.

Het erfgoed van Abercrombie & Fitch is diep geworteld in de Amerikaanse geschiedenis en kenmerkt zich door uitzonderlijke kwaliteit. Al meer dan 100 jaar kleedt Abercrombie & Fitch Amerikaanse visionairs en leiders. Presidenten Theodore Roosevelt en John F. Kennedy waren beschermheren, evenals de Amerikaanse iconen Amelia Earhart, Ernest Hemingway, James Dean en Katharine Hepburn.

Abercrombie & Fitch is wereldwijd bekend door het iconische imago van de 'all-American guy', met het perfect afgetrainde, ontblote bovenlichaam. Het iconische beeld van de 'hot guy' is het krachtige symbool dat de rijke geschiedenis van Abercrombie & Fitch sinds 1892 eert.

Geheel in lijn met deze traditie worden de knapste Abercrombie & Fitch Guys, die zorgvuldig zijn geselecteerd uit A&F winkels in België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Hong Kong, Ierland, Italië, Japan, Singapore, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten, speciaal overgevlogen naar Amsterdam voor de opening. In de week voor de opening ontmoeten de Abercrombie & Fitch Hot Guys hun fans en gaan met hen op de foto voor de nieuwe winkel.

Volg A&F op facebook en twitter en wees er 13 december vroeg bij om als een van de eersten de Abercombie & Fitch ervaring optimaal te beleven tijdens deze historische opening in Amsterdam.

Facebook shareComments
Er zijn geen comments