23
Nov

Freshkids releast nieuwe crewnecks DOPE in SF Store

Freshkids releast nieuwe crewnecks DOPE in SF Store

Fashion voor kids wordt steeds belangrijker en een statement maken ook. Fashionkids zijn hot, kijk maar naar Amerika. Willow Smith, de kids van Gwen Stefani, David & Victoria Beckham, Angelina Jolie & Brad Pitt zijn perfecte voorbeelden en zijn allemaal echte Fashionkids. Niet alleen schattige jurkjes of casual kleding maar zij rocken de outfits net als hun eigen papa en mama.  Freshkids eigenares Shula Santcroos weet precies wat een Fashionkid wil! 


Shula Santcroos & Jermaine Lens
 
Freshkids heeft zorgvuldig de tijd genomen om een nieuwe release van haar collectie ‘DOPE’ te ontwikkelen. Het verfrissende merk dat bekend is om haar collectie dat zich leent voor zowel adults als kids, organiseert vrijdag 23 november een release in SF Store, te Rotterdam.

Onder het genot van een hapje en een drankje, wordt het publiek van harte verwelkomt vanaf 17.00 uur in de vooruitstrevende Fashion Store. Een aanwezige fotograaf zal kiekjes schieten van de bezoekers van de DOPE-­?release.

Naast de aanwezige BN’ers en hun kinderen, ben jij ook uitgenodigd. Heb jij een leuk jong familielid/kennis/vriend die je in dezelfde kleren als jijzelf wilt heisen? Zorg dan dat je aanwezig bent om de eerst beschikbare crewnecks van DOPE te bemachtigen.

“Dare to be different, be exclusive."


Jermaine Lens & dochter

Facebook shareComments
Er zijn geen comments