14
Dec

SKYY is the Limit meets Hpnotiq

 SKYY is the Limit meets Hpnotiq
SKYY is the Limit is niet voor niks het hoogtepunt van de maand in de stijlvolle SKYY Bar. En in de maand december pakken we nog meer uit om jullie weekend celebration naar grotere hoogte te brengen.
Hpnotiq, fabulous drankje en favoriet van vele grote internationale sterren, is tijdens SKYY is the Limit december aanwezig om mee te feesten met ons.
Sterren als de Victoria Secret modellen, Khloe Kardashian, Kelly Rowland en Solange Knowles zijn fan van de cocktails van Hpnotiq, die elke keer weer een bijzondere toevoeging geven aan events en feestjes.

Hpnotiq Original is een verfrissende mix van Premium Franse Vodka, exotische vruchtensappen, en een touch van Cognac. Hpnotiq Original verrast alle zintuigen. De opvallende aqua blauwe kleur en verfrissende mix van natuurlijke exotische vruchtensappen en premium spirits maken elke gelegenheid meer dan geweldig.
Hpnotiq Harmonie is de nieuwste smaak van het drankje. Het is een verfrissende mix van Premium Franse Vodka, gemixt met natuurlijke vruchten, bloemen en een vleugje Cognac. Hpnotiq Harmonie heeft een levendige violette kleur en heerlijke blend doordrenkt van bessen, viooltjes en lavendel voor een sexy nieuwe twist.

Als partner in SKYY is the Limit brengt Hpnotic iets extra’s aan de maandelijkse borrel met een view. Nog meer dan gewoonlijk pakken we uit met een fijne atmosfeer, aangename tunes, heerlijke bites en fabulous cocktails.
Samen met Mother Music, Hpnotiq, Tree full of Sones, SKYY Bar en jullie, luiden we weet het weekend in met de friday afternoon kickstart for your weekend!

Vrijdag 14 december, 17.00-22.00u
SKYY Bar, 10e verdieping van WestCord Fashion Hotel
Hendrikje Stoffelstraat 1
www.hpnotiq.com    | www.skyybar.nl

Facebook shareComments
Er zijn geen comments