04
Dec

Private Sales Maasmechelen Village

Private Sales Maasmechelen Village

Van 30 november t/m 5 december vinden De Private Sales plaats in Maasmechelen Village. Dit is een exclusieve sale, voor aanvang van de echte sale. Je krijgt dan exclusief 20%-50% extra korting bovenop de outlet prijzen.

Het is een exclusief evenement maar wij mogen 5x 2 uitnodigingen verloten. Wil je kans maken op uitnodiging? Ga dan snel naar onze FB-page.

Maasmechelen Village, één van de 9 Chic Outlet Shopping® Villages, ligt in de provincie Limburg en is de meest toonaangevende luxe outlet shopping bestemming van België. In een bijzondere openlucht “Village” sfeer vind je meer dan 100 boetieks met 150 premium mode- en lifestylemerken. Het hele jaar door bieden topmerken collecties van het vorig seizoen aan, aan prijzen 30 tot 60% voordeliger dan de originele retailprijs .Van Versace tot Hugo Boss, Escada, Scapa, Marlies Dekkers, Marithé+Francois Girbaud, G-Star, Karen Millen, Desigual, Juicy Couture en BCBG, van klassiekers tot absolute fashion must-haves. Maasmechelen Village is de gedroomde bestemming voor unieke topmerken aan zeer scherpe prijzen en dit elke dag, ook op zondag (geopend van 10 tot 19 uur). Maasmechelen Village is ook met koninginnedag geopend, check alle speciale openingstijden op www.maasmechelenvillage.com.


Het is een besloten evenement.

Wil je er toch graag bij zijn? Ga dan naar onze winpagina om mee te doen met onze actie!

Facebook shareComments
Er zijn geen comments