30
Nov

Inglot store opening in Eindhoven

Inglot store opening in Eindhoven

Internationaal bekend make-up merk INGLOT opende in 2011 de eerste mono make-up store aan de Van Baerlestraat in Amsterdam. Kort daarop volgde een tweede in Laren en meerdere shop-in-shops in V&D vestigingen verspreid over Nederland. Het succes wordt vervolgd met de opening van weer een nieuwe INGLOT store in cultureel en bruisend Eindhoven - een waar beauty walhalla voor echte beauty addicts in Brabant. Dit past perfect bij de INGLOT filosofie: betaalbare professionele producten voor iedereen bereikbaar maken.

Het Piazza Center in Eindhoven is de locatie van de nieuwste INGLOT store. Dit moderne overdekte winkelcentrum is de plek om de nieuwste trends op het gebied van fashion, beauty en lifestyle te ontdekken. Andere bekende A-merken in het Piazza Center zijn onder andere The Society Shop, Zara, Sissy-Boy en Esprit.

De nieuwe INGLOT store in Eindhoven heeft een oppervlakte van 50m2 en biedt ruimte aan de complete collectie make-up producten. Zo hebben beauty liefhebbers keuze uit bijna 400 verschillende nagellakken, meer dan 550 oogproducten en meer dan 300 producten voor het gezicht. Daarnaast zijn er met het unieke Freedom System, door te mixen en matchen met 160 tinten oogschaduws, 29 blushers, 21 poeders, 19 concealers, 15 tinten wenkbrauwproducten en 90 kleuren lipstick, ontelbare combinaties mogelijk. INGLOT is gestopt met tellen bij 3.000.000.000.000.000 combinaties! Tot slot mogen de producten te allen tijde getest worden in de winkel en staan de professionele make-up artists van INGLOT altijd klaar voor advies en beauty tips.

Op vrijdag 30 november wordt de INGLOT store feestelijk geopend. Van 18:30 tot 21:00 uur is iedereen welkom om de nieuwe winkel te bewonderen. Niet alleen tijdens deze openingsavond staan de INGLOT make-up artists klaar om het winkelend publiek van touch-ups te voorzien, maar het gehele openingsweekend van 1 en 2 december in zowel de nieuwe store als op het podium in het Piazza.
Extra feestelijk is de speciale INGLOT openingsactie: ‘Haal nu drie producten bij de nieuwe INGLOT store in Eindhoven, en betaal er slechts twee!’ Ideaal ook voor de laatste Sinterklaas- en Kerstinkopen. Deze actie loopt nog tot en met 9 december 2012.

INGLOT Store  
Piazza Center  
18 Septemberplein 21  
5611 AL Eindhoven

www.inglotcosmetics.nl


Facebook shareComments
Er zijn geen comments