16
Dec

C4CVintage Kilo Sale

C4CVintage Kilo Sale

Vintage lovers opgelet! Na Londen, New York en Parijs is nu Amsterdam aan de beurt om kennis te maken met een nieuwe shopping experience. C4CVintage slaat de handen ineen met wholesaler Rebirth of Fashion om de goedkoopste vintage sale ooit te organiseren: de Vintage Kilo Sale.

Eén groot megamagazijn waar twee ton van de beste handgeselecteerde vintage kleding komt te hangen. Voor 1 kilo kleding betaal je slecht 15 euro! Snuffel je een weg door de ruim 3500 items en wie weet vind jij die vintage YSL, Chanel of Hermes voor de prijs van je oma’s jurk.

In andere wereldsteden is het kilo shoppen al een grote hype. Niet raar, want wie wil er nou niet shoppen zonder dat het pijn doet aan je portemonnee? Het concept is simpel: je zoekt en mixt je eigen items naar keuze en betaalt per gewicht.  Een kilo is gemiddeld 4 tot 6 items. Dat betekent 2 euro per stuk.  Heb je je keus gemaakt, dan ga je naar de weegschaal waar de prijs bepaald wordt. Shoppen is nog nooit zo goedkoop geweest!

Er is meer dan genoeg keus met twee ton vintage kleding, voor mannen, vrouwen én kinderen.
Alle kleding is schoon en handgeselecteerd. Op deze manier hangt er alleen de beste kwaliteit, maar wel voor de allerlaagste prijs. C4CVintage en ROF hebben voor hun debuut voornamelijk echte vintage en retro kleding geselecteerd, van de jaren ’40 tot de jaren ‘90. Ook vind je hier LadyDay stock en deadstock vintage, oud maar nieuw mét originele prijskaartje en in orginele verpakking en mint condition pieces, zo goed als nieuw.

Liefhebber van designerkleding, vintage tassen en – schoenen? Dan ben je hier ook aan het goede adres.  Er wordt een mooie collectie van onder andere Yves Saint Laurent, Stuart Weitzman, Peter Kaiser, Ferragamo, Andrea Pfister en Gucci aangeboden. Deze zijn individueel te koop tegen zeer lage prijzen.
De voorraad wordt constant aangevuld, dus genoeg keus voor iedereen.

Om het shoppen zo aangenaam mogelijk te maken is dj Miss Bliss heerlijke  funky beats draaien. Daarnaast kunnen bezoekers genieten van heerlijke biologische hapjes en drankjes.


Kilo Sale: 13.00 -18.00 uur. 
Entree: 3 euro (inclusief garderobe en shopping bag). 
Parkeren is gratis. Goed bereikbaar met openbaar vervoer.
Facebook shareComments
Er zijn geen comments