01
Dec

Wanna Swap?

Wanna Swap?

Stapels miskoopjes voor de winter in huis, kleding in je kast die je niet meer draagt of zelfs nooit gedragen hebt? Het komt je vast bekend voor. Wat als je ze zou kunnen inruilen voor kleding die je wel ziet zitten?! Met andere woorden: duik in je kast en ga opzoek naar al je vergane glorie en neem deze mee naar Coffeemania Utrecht. Lever al je kleding, handtassen, schoenen en accessoires in die nieuw of nog in goede staat zijn (max 15 stuks) en ruil ze in voor nieuwe juweeltjes.

Op 9 december geniet je van een lazy sunday afternoon met manicure, make-up, great music, een heerlijke tas koffie en een stapel HODA magazines. Ondertussen keuren professionals met een kritisch oog je kleding. Na de keuring krijg je, inruil voor jouw kleding, een aantal SWAP-punten die je later kan verzilveren in de grote kleding veiling. Voor dat de veiling van start gaat kan je op je gemak de kleding passen. Wat er allemaal tussen zit is natuurlijk de verrassing! Wanna Swap?!

Hoe werkt het?
Je kleding en accessoires worden gecontroleerd door onze styliste en daar krijg je een aantal Swap-punten voor.
De kledingstukken worden op rekken gehangen en je krijgt de mogelijkheid ze te passen.
Kledingstukken die jij wilt hebben kan je ophangen op het “wanted-rek”. Ook de kleding op het “wanted-rek” mag je passen, zolang je het maar weer terug hangt.
Tijdens de veiling worden de kleren die op het “wanted-rek” hangen geveild aan het hoogst aantal SWAP-punten

De kleding die overblijft gaat naar een goed doel: Stichting Darna Asilah ♥

Entree
Online €5,- exclusief service kosten
Aan de deur €10,-
Voor meer info en tickets
https://www.facebook.com/pages/HODA-Magazine/165152513550672?sk=app_172604052767988Facebook shareComments
Er zijn geen comments