08
Dec

Sissy-Boy Kerst Brocante Markt.

Sissy-Boy Kerst Brocante Markt.

Het Nederlandse winkelmerk Sissy-Boy organiseert binnenkort een nieuw evenement; een heuse Kerst Brocante Markt. Op zaterdag 8 december aanstaande worden de Amsterdamse Amstelkerk en het terras van Café Nel, gelegen op het Amstelveld, omgetoverd  tot een magische kerstmarkt. Een deel van de aangeboden voorwerpen bestaat uit een jarenlange verzameling van interieurobjecten en kleding van Sissy-Boy. Daarnaast biedt Sissy-Boy een platform voor jonge ontwerpers, antiek/brocante verzamelaars en winkels, kunstenaars en muzikanten.


Sissy-Boy heeft het jonge en opkomende initiatief PUP Concepts in de arm genomen voor het benaderen van creatieve partijen en voor de aankleding van het evenement. Het concept van een brocante markt is met enorm veel enthousiasme ontvangen en heeft geresulteerd in talrijke aanmeldingen. Sissy-Boy en PUP Concepts bieden op 8 december een heel divers aanbod van brocante, design, kleding, kunst, meubels, juwelen en muziek. Zo zal bijvoorbeeld muziekwinkel Concerto een kraam hebben, Jewel Rocks haar sieraden aanbieden, het meubilair van Six&Sons er te vinden zijn en zijn er optredens van onder andere Snow Apple, Kris Berry en Pubelle.Van poffertjes tot performances

Sissy-Boy is een familiewinkel en organiseert daarom ook een vrolijk kinderdagprogramma. Zo zullen er performances zijn, wordt er een knutselhoek ingericht en zijn er poffertjes, appels met stroop en warme chocolade melk. Op het terras van Café Nel en door de aanwezigheid van een loempia barretje, een espressobus en Cup Cake Haven is er voor de bezoekers uitgebreid de gelegenheid om lekker te eten en drinken.Op de markt worden alle producten aangeboden tegen lage prijzen, waarmee alle ingrediënten aanwezig zijn voor een leuke en gezellige kerstinkoop.Voor meer info, check www.sissy-boy.nl/brocante en www.facebook.com/SBNL82 of de flyer.

Facebook shareComments
Er zijn geen comments