07
Dec

Sales Window Van Gils

Sales Window Van Gils

Pop-Up Store Van Gils in Amsterdam
Winkelen met je smartphone

Het Nederlands mannenmodemerk Van Gils opent aanstaande vrijdag een Sales Window in de Kalverstraat te Amsterdam. Dit is een nieuw concept dat lijkt op een Pop-Up Store, maar in plaats van kleding hangen er nu enkel posters met QR-codes in de etalage. Het winkelend publiek kan zo met gebruik van een smartphone gemakkelijk en snel kleding kopen. De etalage van een voormalig winkelpand wordt helemaal volgehangen met QR-codes die direct linken naar de aanbieding online. Door middel van de gratis MyOrder app kan de QR-code worden gescand om zo Van Gils items online aan te schaffen.


MyOrder is een gratis applicatie voor de mobiele telefoon die het mogelijk maakt snel en eenvoudig per telefoon te betalen. De werking is simpel: de gebruiker hoeft zich enkel via de app te registreren. Via MyOrder kunnen klanten vervolgens door het scannen van een QR-code Van Gils kleding kopen.

Van vrijdag 7 december vanaf 14.00 uur tot donderdag 13 december 2012 is de Van Gils Sales Window te vinden op de Kalverstraat 199.
V.l.n.r. de aanbieding via MyOrder: Van Gils overhemd in wit, kobalt en lichtblauw, horloge, knitwear in helder blauw en grijs en een pullover in twee kleuren blauw.


Van Gils, opgericht door H.C. van Gils, staat bekend om zijn rijke historie en passie voor internationale mannenmode. Al 65 jaar presenteert Van Gils vernieuwende silhouetten in het formele segment. Vele generaties over de hele wereld genieten van het vertrouwen dat Van Gils hen geeft met zijn stijlvolle collecties. Ieder product vertelt zijn eigen verhaal en valt op door de verrassende detaillering en perfecte pasvorm. www.vangils.eu


Facebook shareComments
Er zijn geen comments