14
Dec

late night shoppen met de Shop-In-Delft route

late night shoppen met de Shop-In-Delft route

Shop-In Delft 14 December

Tijdens de donkere dagen op 14 december is het zover! We gaan lekker late night shoppen met de Shop-In-Delft route! Speciaal voor Shop-In Delft zijn de winkels die vrijdag open van 16.00-23.00 uur.

De route gaat langs de eigenwijze ondernemers van Delft. Onderweg word je verrast door pop-ups shops, lifestyle markten en huiskamerconcerten in bijzondere locaties en leegstaande panden. Daarnaast kan je verschillende leuke workshops doen door de hele stad. In Speakers kan je je outfit customizen door het aanbrengen van studs en in de Pop-Up Shop op Voorstraat 8 kan je o.a. lekker “Decopatchen” en je eigen col sjaal haken. Bij Atelier Indrukwekkend (her)ontdek je ambachtelijke grafische technieken.
De deelnemende winkeliers zijn herkenbaar door de poster op het raam en knalroze spot, niet te missen! Zij hebben speciale acties en kortingen die alleen tijdens Shop-In Delft gelden, te vinden in Magaz-in.

Om 16.00 uur wordt de route feestelijk geopend aan de Binnenwatersloot in de Pop Up Shop van STUDIO-2010 creatives door Jandino Asporaat (de Dino Show). Vanaf dat moment kan je ook het, speciaal voor dit evenement uitgegeven, Magaz-in kopen. Vól wintertrends, inspirerende fotoshoots én speciale acties en kortingen van de winkels op de route die alleen tijdens Shop-In Delft gelden. Helemaal gemaakt met en door Delfts talent, een must have!
Jandino zal ook zijn eigen pop up shop lanceren aan de Brabantse Turfmarkt ‘runway meets reality’, waar je betaalbare hippe mode voor mannen en vrouwen vind.

Onderweg kan je lekker een hapje eten of een drankje doen, bijvoorbeeld bij Blueberry Lunch waar je een gratis glas Prosecco bij een broodje of snackplank krijgt! Check dus de actiecoupons voor leuke kortingen bij meerdere restaurants en cafés.
De loods aan de Pieterstraat 23 in de Veste is compleet omgetoverd tot Winter Wonder Land. Op deze lifestyle market presenteren verschillende webshopondernemers zich met mode, wonen en eeterijen. (ingang naast BlueBerry Lunch). Deze toffe lifestyle market met weer andere webshopondernemers vind je ook in de Pop-Up Shop op Voorstraat 8.
We sluiten de avond af met een dansje in een vette party in Speakers vanaf 00.30 styled by STUDI0-2010 in NYC clubstyle.

De pop-up shops op de route zijn ook na 14 december open;

Voorstraat 8 & Pieterstraat 23; 14 - 16 dec
Runway Meets Reality Brabants Turfmarkt 32; 14 dec – 24 dec
Pop-Up Shop Studio-2010 Creatives Binnenwatersloot 24; 14 dec - 10 jan 
Kortom een dag en nacht vol fashion, food, living & fun!!
Be there!
Shop-In Delft crew,
Studio -2010; Denise, Melanie, Angela
& A Cup Of Tea Productions; BirgitFacebook shareComments
Er zijn geen comments