26
Dec

Lovelybrands

 Lovelybrands

Op 27 en 28 december gaat de web-boutique Lovelybrands.nl offline in de vorm van een pop up shop op de Haarlemmerdijk in Amsterdam. Twee dagen lang kunnen shop-liefhebbers nog een mooie outfit scoren voor oud & nieuw. Er zullen hapjes & drankjes aanwezig zijn, gezellige deuntjes schellen uit de speaker en natuurlijk de mooie fashion items van lovelybrands.nl die iedereen nu real-life kan zien, voelen en passen.

Als er 1 ding is wat vrouwen graag doen dan is het shoppen. Maar tijd is er vaak niet om alle leuke boutiekjes af te struinen. Internet zou hier een uitkomst moeten bieden. Ware het niet dat door het grote aantal webshops met hun enorme collecties het internet-shoppen vaak meer tijd kost dan dat het oplevert. Studentes Daphne Akkerman en Emmeline Raab willen een nieuwe dimensie geven aan het internet-shoppen: de ‘web-boutique’. Dit betekent een kleine selectie, met zorg samengestelde kleding. Een persoonlijke touch op het internet: Lovelybrands.nl.
Het idee van webwinkelen is dat het niet alleen praktisch, maar vooral ook leuk moet zijn. Het moet het real-life winkelen kunnen evenaren. Door de verkoop van hippe niche-merken waarvan alleen de leukste items van de collectie worden ingekocht, maakt Lovelybrands.nl het zoeken een stuk makkelijker en plezieriger. Broeken horen daar bijvoorbeeld niet bij, online zorgt dat voor te veel frustratie.

Het idee van een webboutique komt niet zomaar uit de lucht vallen. Beide studentes shoppen al geruime tijd online en ergeren zich rot aan wat ze daar allemaal tegenkomen. Daphne: ‘Het probleem bij de al gevestigde webshops is dat er geen einde lijkt te komen aan het enorme aanbod; je ziet door de bomen de kleding niet meer. Je kan kiezen voor de optie schoenen; pumps; open teen; blokhak; rood en dan heb je alsnog een uur nodig om alles te bekijken!’


Het starten van een eigen bedrijf is een droom die al jong wordt opgewekt. De samenwerking van Lovelybrands.nl is ontstaan vanuit een jarenlange vriendschap die nu een nieuwe dimensie kent door het ondernemerschap.Facebook shareComments
Er zijn geen comments