04
Feb

De 7e editie van de ModelConvention

De 7e editie van de ModelConvention

Op zaterdag 25 februari 2012 aanstaande is het zover, de 7e editie van de ModelConvention tijdens The Fashion Lisst stock & sample sale in de Amsterdam RAI. Als je ambities hebt om model te worden draait alles om welke scout jou ontmoet, daarom haalt Model Scouts Network dé beslissing makers uit de hele wereld naar Nederland om jou te ontmoeten. De (inter)nationale modellenscouts die op de ModelConvention komen zijn betrouwbaar en werken internationaal op het hoogste niveau.

Meer dan 35 (inter)nationale modellenscouts zoeken op de ModelConvention naar nieuwe gezichten. Diezelfde dag krijg je een antwoord op de vraag: "are you a (international) model!?" deelname aan de modelconvention kost €50,-, daarnaast moet je ook een toegangsbewijs kopen voor the fashion lisst  €14,- in de voorverkoop.

WIL JIJ MODEL WORDEN? KOM DAN ZEKER NAAR DE MODELCONVENTION!
Maar dat is nog niet alles: in de week voorafgaand aan de ModelConvention kun je gratis deelnemen aan masterclasses en workshops van Mariana Verkerk. Zij leert je alles om goed voorbereid op de ModelConvention te verschijnen: catwalk lessen, vraag en antwoord op al je vragen over de modellen business ga zo maar door! Iedereen die de persoonlijke begeleiding van Mariana Verkerk heeft ondergaan krijgt de 25ste februari een speciaal toegangsbewijs van Model Scouts Network zodat je maar een keer entree hoeft te betalen.

Klik hier voor meer informatie. Of surf snel naar http://www.thefashionlisst.com.


Facebook shareComments
Er zijn geen comments