20
Dec

Lancering SLOVZ

Lancering SLOVZ

Met trots wordt SLOVZ, een jong schoenenlabel dat unieke vilten laarzen maakt van 100% puur schapenwol, gepresenteerd. Ze zijn gebaseerd op de traditionele Valenki en komen 'all the way from Russia with love' waar ze volgens 300 jaar oude traditie met de hand gemaakt worden. Hierdoor voelen ze heerlijk zacht aan en passen ze zich met al het gemak na twee dagen lopen perfect aan naar de vorm van je voeten.

Omdat het tijdens een Siberische winter zo nu en dan gemakkelijk een graadje of -40 C kan worden, zijn de SLOVZ ideaal als warme winterlaars. Bovendien hebben ze door hun bijzondere vorm een geheel eigen, robuuste look die absoluut opvalt in het straatbeeld.

De SLOVZ collectie bestaat uit mannen-, vrouwen- en zelfs kinderlaarzen in de kleuren wit, bruin en zwart. Ze zijn verkrijgbaar met vaste zool en met een speciale rubberen overschoen genaamd Galoshe, die over de laars heen aangetrokken wordt. Op de website staat meer informatie over de Russische SLOVZ laarzen en
in de webshop vind je alle huidige modellen en mogelijke kleuren.

Vanaf 20 december zijn SLOVZ verkrijgbaar bij SPRMRKT in Amsterdam. Op deze dag zal hier ook de officiële launchparty van de campagne plaatsvinden.


Meer informatie

www.slovz.nl

Facebook shareComments
Er zijn geen comments