21
Dec

I Love Vintage - Xmas Market

I Love Vintage - Xmas Market

ILV heeft ook een XXL Christmas Xmas market sale. De ILV wordt omgezet naar een markt waar alle items te koop zullen zijn voor 5,- 10,- en 15,- : leren tassen, furry boots, 50's pumps en hele mooie jurken.
Het Vintage marktje start om 12.01! So make sure to be there first if you want the best vintage pieces. A real pre X-mas party out! 

Je kan je haar laten stylen door een vintage hairstylist 'Madame de Pompadour' op vrijdag en genieten van heerlijke cupcakes & sweets van de ladies of Dikke Lepel.

"'Door de geschiedenis heen zijn vele lichaamsvormen sociaal gebrandmerkt als 'ideaal' en talloze generaties vrouwen hebben ernaar gestreefd om eraan te voldoen. Enkele eeuwen geleden zou je 'perfect' zijn met een platte borst, een slanke taille en een groot 'achterste', terwijl in de jaren 20 het ideaal was om 'jongensachtig' en curve-less te zijn. Een paar decennia later was de wulpse hour-glassed figuur helemaal 'hot'. Sinds de jaren 60 is de ideale vorm van het vrouwelijk lichaam meer en meer vervreemd van het figuur wat de meeste vrouwen krijgen na hun puberteit. In de afgelopen decennia zet de media het ideaal als; zo dun mogelijk, maar met grote borsten - een lichaamsvorm wat niet vaak van nature komt, en dus erg stressvol is om naar te streven." Aldus ILV founder Faranak Mirjalili.


21 December 2012
@ ILV Amsterdam
Prinsengracht 201


Facebook shareComments
Er zijn geen comments