26
Jan

Modeagenda.nl meets Elise Kim @ Amsterdam Fashion Week

Modeagenda.nl meets Elise Kim @ Amsterdam Fashion Week

Ook dit jaar is Modeagenda.nl van de partij op de Amsterdam Fashion Week eind januari 2013. Modeagenda.nl sponsort samen met She Energydrink de Fashion Show van Elisa Kim.  Elise Kim heeft sinds 2010 in Amsterdam een damesmode en accessoires lijn opgezet. Op zaterdag 26 januari zal de Fashion Show van Elisa Kim plaatsvinden en afgesloten worden met een spetterende afterparty geheel verzorgt door Modeagenda.nl en She Energy Drink. Na de spectaculaire show kan er volop genoten worden van de overheerlijke She- cocktails.
 
De Amsterdam International Fasjhion Week bestaat al enige tijd, namelijk  2004 werd de Fashion Week opgericht om Nederland en Amsterdam in het bijzonder als inspirerende en internationaal georiënteerde modebestemming te positioneren. Amsterdam Fashion Week is inmiddels uitgegroeid tot hét halfjaarlijkse mode-evenement van Nederland en geniet volop belangstelling van zowel de Nederlandse als de buitenlandse pers. Dit jaar zal de Amsterdam Fashion week eind januari plaatsvinden van 23-27 januari 2013 in de Gashouder in Amsterdam.

Amsterdam Fashion Week staat voor het vieren van Nederlands modetalent, het slaan van bruggen tussen creativiteit en commercie en het zoeken naar internationale aansluiting.  
 

Event: Elise Kim
Category: Catwalk
Venue: Amsterdam, Gashouder
Date: 26 January 2013
Time: 21:00 - 22:00

She Energy Drink & Modeagenda.nl presents Elise Kim.


Facebook shareComments
Er zijn geen comments