22
Dec

REOPENING: Mexx store Den Bosch met mini concert Candy Dulfer

REOPENING: Mexx store Den Bosch met mini concert Candy Dulfer

Heb je zin in een gezellig jazzy spektakel? Kom dan ook op zaterdag 22 december naar de Mexx store aan de Hooge Steenweg 15 in Den Bosch. Mexx viert dan de re-opening met spetterende optredens van niemand minder dan onze eigen Candy Dulfer.

Al vanaf 9:30 uur ‘s ochtends wordt je verwelkomt met hapjes, drankjes en de lekkerste tracks die DJ Youri Alexander en DJ Benjamin ten gehore brengen. Vanaf 15.30 uur gaat het monumentale dak eraf met spetterende en exclusieve optredens van Candy Dulfer met diverse speciale gasten. Een feest dat je niet wilt missen! En de toegang is nog gratis ook...

Bovendien ontvang je in de Mexx store bij iedere besteding boven de €25,- een authentiek ’tour T-shirt’ en een unieke cd van Candy Dulfer, exclusief samengesteld voor Mexx, die de beroemdheid graag voor je signeert!

Dus kom naar de Mexx store in den Bosch op zaterdag 22 december en listen to the new look of Mexx.

Mexx heeft er bewust voor gekozen om deze unieke samenwerking met Nederlands bekendste jazz musicus Candy Dulfer aan te gaan, omdat zij als geen ander het Metropolitan en urban gevoel van het merk, weet neer te zetten. Zowel Mexx als Candy Dulfer, zijn geboren en getogen in Amsterdam, maar hebben een wereldwijde appeal. Mexx is een echt Metropolitan brand, waardoor het perfect aansluit op de urban jazz en funky sounds van Candy Dulfer en haar band.

www.mexx.com


Facebook shareComments
Er zijn geen comments