09
Jan

One size fits all - Topic Nr. 12

One size fits all - Topic Nr. 12

Spreker: Pola Hirschmann, momenteel masterstudent Fashion Strategy aan ArtEZ - hogeschool voor de kunsten in Arnhem -, rondde eerder de bacheloropleiding Technische Commerciële Textielkunde af en won twee prijzen voor haar afstudeeronderzoek. Hierin draagt ze redenen, gevolgen en oplossingen aan voor het feit dat: 70 van de Nederlandse vrouwen de verkeerde bh-maat draagt.

Hirschmann keek naar factoren uit de industrie, de wetenschap, het sociale leven, de zorgsector en de media, die bijdragen aan dit probleem. Deze factoren samen bieden een overzicht van de knelpunten. Wat de ‘juiste’ bh-maat is, doet Hirschmann ook uit de doeken. Haar vernieuwende onderzoek is in de textielbranche goed ontvangen. De resultaten en suggesties zullen voor zowel vrouwen als mannen interessante feiten en weetjes bieden.

Hoe komt het dat zo veel vrouwen hier de mist in gaan? Hirschmann keek naar factoren uit de industrie, de weten-schap, het sociale leven, de zorgsector en de media, die bijdragen aan dit probleem. Deze factoren samen bieden een overzicht van de knel-punten. Wat de ‘juiste’ bh-maat is, doet Hirschmann ook uit de doeken. Haar vernieuwende onderzoek is in de textiel-branche goed ontvangen. De resultaten en suggesties zullen voor zowel vrouwen als mannen interessante feiten en weetjes bieden.

Wanneer: Woensdag 9 januari 2013, inloop: 19.00 uur, start: 19.30 uur. En tijdens de Arnhemse Stockdagen op vrijdag 1 februari, inloop: 17.00 uur, start: 17.30 uur.
Locatie: Arnhem Mode Incubator, Sonsbeeksingel 147, Arnhem
Entree: € 7,50, voor studenten € 5,-

Facebook shareComments
Er zijn geen comments