05
Feb

Maroc Store Negaffa Show & Trouwbeurs 2012

Maroc Store Negaffa Show & Trouwbeurs 2012
Het grote jaarlijks terugkerende evenement, Maroc Store Negaffa Show & Trouwbeurs 2012, vindt vandaag weer plaats in het World Fashion Centre. Maroc Store zorgt ervoor dat er een compleet en gevarieerd programma aanwezig is voor haar betrouwbare en nieuwe bezoekers! Het wordt immers een inspirerende dag met ruimte voor shoppen, modeshows en feest.

Door het overweldigend succes van de afgelopen jaren ligt de nadruk dit jaar op de stijlvolle en vooral exclusieve omkadering van het evenement. Er wordt geen moeite gespaard: denken we maar aan een indrukwekkende line-up, enorm veel specials, VIP, boordevol verrassingen, optredens, acts en shows, luxueuze prijzen, catering en vele bezienswaardigheden,

Het evenement bestaat uit:

Maroc Store Negaffa Show :
Tijdens de Maroc Store Negaffa show zullen de top negaffa’s van Nederland uitgenodigd worden om een indruk te kunnen geven van hun collectie, door middel van spectaculaire modeshows.

Maroc Store Fashion & Trouwbeurs:
Op de trouwbeurs kunnen de bezoekers zich laten inspireren voor hun trouwdag, ideeën opdoen en informatie inwinnen bij verschillende bedrijven en dat allemaal in één dag. Je hoeft niet meer alle bedrijven apart langs te gaan (wat anders veel tijd kost).

Deze fashionbeurs laat je de wereld van de Marokkaanse mode ontdekken. Want de Marokkaanse mode is mooi, dynamisch en levenslustig, ze barst van talent en zit niet stil. Net zoals de hedendaagse vrouw !

Wil je een nieuwe caftan, takchita, jellaba of een leuke bruidscreatie kopen? Bezoek dan onze Fashion Sales outlet afdeling op de beurs. Hier vind je de laatste actuele mode en fashion trends van bekende modehuizen in Nederland. Speciaal alléén tijdens de Negaffa Show, Fashion & Trouwbeurs ontvangen de bezoekers kortingen van 30% tot 60% op alle aankopen.

Negaffa mode Shows o.a.: Ikram Monde de reve - bab Marrakech (Negaffa Sara) - Amina El Berkania - Zina Rosa (Negaffa Laila) - Negaffa Ziana Royale - Ziana Noara

Bruidsmodeshows: Sara's Bridal - Maziana Bruidsmode
Fashion Shows: Kaften Fes - Intissar Haute Couture - Monde de reve
Man & Marriage: Tip de Bruin

Wanneer? Zondag 5 februari 2012
Hoe laat? Deur open: 13:00 uur - Start programma 14:00 - Einde 21:00 uur
Locatie? World Fashion Centre - koningin Wilhelminaplein 13 - Amsterdam
Tickets: voorkoop slechts € 25,00 (excl. servicekosten)
Aan de deur 35,- euro (de kassa is van 13:00 tot 19:00 open)

Klik hier voor meer informatie.

Facebook shareComments
Er zijn geen comments