18
Jan

Rue d’Amour - lancering MYTHESS

Rue d’Amour - lancering MYTHESS
Rue d’Amour is de feestelijke lancering van de Art-Decolleté-lijn van het label MYTHESS. Deze bijzondere accessoirelijn wordt gepresenteerd temidden van een artistiek en stijlvol programma in de Mata Hari op 22 januari 2013 tijdens het Downtown-programma van de Fashionweek.
Middels muziek, fotografie, schilderkunst, poëzie en verhalen worden bezoekers meegenomen in het verhaal achter het decolleté, de Rue d’Amour. Een verhaal over de elegantie en eigenzinnigheid van de vrouw, verhalen over vrouwen die hun hart volgden en een inspiratiebron vormen voor vrouwen van toen en nu.

Iconen als Frida Kahlo, Coco Chanel, Josephine Baker, Anais Nin en Mata Hari zijn allemaal muzes van Rue d’Amour.
De Art-Decolleté-lijn is een eigenzinnige accessoirelijn die het decolleté op originele wijze als podium gebruikt. Ultieme vrouwelijkheid en eigenheid staan centraal in deze stijlvolle halssieraden, die het decolleté verbergen, onthullen en omlijsten.

MYTHESS is een label dat staat voor eigenheid, vrouwelijkheid en verbinding. Dat laatste komt tot uiting in de originele ontwerpen waarbij stijlen, vormen, stoffen en tijden worden samengebracht. Verbinding betekent ook de saamhorigheid en solidariteit tussen vrouwen onderling.
‘Door middel van samenwerken, te kijken naar wat ons bindt en meerdere werelden samen te voegen, ontstaat er een gelijkwaardige en duurzame samenwerking’;

Li Edelkoort
Een greep uit de Rue d’Amour line up is: schilderes Cil Laurens, fotografe Sameena Safiruddin, kunstenares Leonie Mijnlieff, dichteres Kristel Fliervoet en mode-illustratrice Marianne Barendregt.
Het muzikale gedeelte wordt vormgegeven i.s.m. Marynka Nicolai, die tevens het prachtige Rue d’Amourlied schreef: verder zijn er optredens van June Noa, Henrike Hendrikson en Kay.

Het stijlvolle etablissement Mata Hari op de Amsterdamse Wallen zal voor deze gelegenheid worden omgetoverd tot een waar kunstparadijs met elementen van Art Deco en Wereldse sferen. Alles in het teken van de vrije jaren ’20, tegen de achtergrond van een chique Parijse nachtclub.

Kaartverkoop vanaf maandag 7 januari via www.mythess.com
http://www.voordekunst.nl/vdk/project/view/628-rue-d-amour-lancering-van-de-art-decollete- lijn
https://www.facebook.com/pages/Rue-dAmour/556475847700931?ref=hl
Meer informatie: thessa@ruedamour.org
inge@ruedamour.org joellaschipper@hotmail.com


Facebook shareComments
Er zijn geen comments