18
Jan

Skyy is the Limit

Skyy is the Limit

Een nieuw jaar, nieuwe weekenden om te vieren, nieuwe SKYY is the Limit feestjes!
Nieuwe feestjes, met nieuwe fijne deuntjes, nieuwe heerlijke cocktails, nieuwe trendy en ouderwets lekkere bites, maar dezelfde gezelligheid en sfeer zoals je van ons gewend bent!

Als alle formele, voor de hand liggende nieuwjaarsborrels weer geweest zijn, luiden het Westcord Fashion Hotel op 18 januari niet alleen het weekend in, maar proosten zij ook nog op een fantastisch 2013!
De welkomscocktails zullen weer klaar staan bij binnenkomst.

Onder de noemer ‘SKYY is the Limit’ vormt de sexy SKYYBAR van het Westcord Fashion hotel ook dit jaar weer de ultieme plek om eens per maand met collega’s en vrienden het weekend op een stijlvolle wijze in te luiden.
De centrale ligging en het spectaculaire uitzicht maken de SKYYBAR in Amsterdam een unieke plek. Tel daar het stijlvolle interieur, de verrassende cocktails en de exclusieve atmosfeer bij op en je hebt het ultieme recept voor een geweldige avond.

Westcord Fashion Hotel kijkt er naar uit om met oude en nieuwe SKYY is the Limit vrienden er weer een top jaar van te maken! 18 januari is niet alleen de kickstart van je weekend, maar vooral de kickstart van een geweldig 2013!
Tot de 18e, 17.00uur in de SKYY Bar


Facebook shareComments
Er zijn geen comments