06
Apr

Online shoppen met extra korting!

Online shoppen met extra korting!

Online shoppen wordt steeds populairder in Nederland en vooral in de fashion industrie. Hier zitten verschillende voordelen aan verbonden zo hoef je bijvoorbeeld de deur niet meer uit en is de keuze vele malen groter dan in de winkel. Maar het grootste voordeel is misschien wel dat je gebruik kunt maken van extra korting!
 
Veel webwinkels stappen net de fashion markt op en zijn hard op zoek naar nieuwe klanten en geven daarom vaak extra korting doormiddel van zogenaamde kortingscodes. Deze codes voer je in tijdens de bestelprocedure en vervolgens krijg je direct korting op je nieuwe sneakers of een complete outfit outfit!
 
Afgelopen weekend heb ik voor het eerst gebruik gemaakt van een kortingscode en hier zal ik kort uitleggen hoe het in zijn werk gaat.
 
Stap 1. Ga naar een korting website, er zijn verschillende korting websites maar voor dit voorbeeld zal ik Kortingscode.nl als uitgangspunt nemen.
 
Stap 2. Zoek de webwinkel op, de bekendere webwinkels staan allemaal op Kortingscode.nl. In dit geval had ik leuke schoenen gezien in de reclame van Zalando dus ging ik direct naar de Zalando kortingscodes.
 
Stap 3. Klik op Pak code & open site, er wordt een pop up geopend met daarin de kortingscode.
 
 
 
Stap 4. Voer de code in, het enige wat je nu nog hoeft te doen is de code te kopiëren en deze in te voeren tijdens de bestelprocedure van Zalando. De korting wordt vervolgens direct verrekend!
Op deze manier heb ik toch mooi even €15,- bespaard op deze gewaagde pumps!
 
 
 
 
Als je van online shoppen houdt is het echt een aanrader om deze korting websites in de gaten te houden, zo kan je namelijk veel geld besparen bij bekende winkels zoals Vimodos, Nelly en Asos.
 
Hier vind je een overzicht van alle fashion kortingscodes!


Facebook share  • 240x400 UGG Australia