18
Apr

Mode Marché nr 12

Mode Marché nr 12

Vier bevrijdingsdag in een nieuwe garderobe! Rotterdams grootste mode evenement wordt op 5 mei omgedoopt tot de ‘Marché Liberté’ in LP2 (Las Palmas), waarbij de organisatie extra stilstaat bij het feit dat we in Nederland in vrijheid leven en dus iedereen zichzelf mag laten zien in hun meest eigenzinnige outfit. De 12e editie blijft het event voor iedereen die op zoek is naar buitenkansjes op modegebied, met meer modetalent dan ooit te voren!

Mode Marché biedt een uniek overzicht van Nederlandse ontwerpers en winkels voor allen die wat anders willen dan het standaard aanbod. Het Rotterdamse evenement laat een unieke mix ontwerpers en hun liefhebbers met elkaar kennismaken. Tijdens de inspirerende shoppingmiddag ontdekken bezoekers een bijzondere mix van nieuwe talenten en gevestigde namen die met veel zorg is samengesteld. Alle ontwerpen zijn ter plekke te passen en kunnen direct van de ontwerper gekocht worden. Naast het aanbod voor de vrouwelijke mode fans, biedt Monsieur Mode Marché ook bijzondere ontwerpen voor de man die er op zijn best uit wil zien.

Wil jij al een tijdje je vriend, vriendin, moeder, vader of tante bevrijden van een bepaald item of hun look in het algemeen? Mode Marché biedt haar Facebook fans deze editie de kans het te delen en wie weet wordt dat vieze paar schoenen of die iets té retro tas wel vervangen door een fashionable item! Houd de Facebook pagina van Mode Marché dus scherp in de gaten!

Mode Marché is naast shoppen ook zien, beleven en geïnspireerd raken. Zo kunnen fans tijdens het shoppen zomaar verrast worden door pop-up fashion shows of kan je een te gekke ‘Dip Dye to go’ krijgen van Mowhair. Daarnaast zal Mode Marché de bevrijding vieren met muziek, food & fun!

VIP shopping hour
Het grote aanbod op Mode Marché maakt menig fashionista hongerig. Om niks te missen en de eerste keuze te hebben is er het VIP Shopping Hour. Bezoekers met een kaartje voor het VIP Shopping Hour kunnen een uur eerder rondstruinen en hebben de eerste keuze! Tevens maken VIP Shoppers kans op te gekke prijzen zoals de inmiddels beruchte ‘Supergoede Goodiebags’.

Mode Marché is een onafhankelijk initiatief van Rotterdammers Esme de Smit (SHPPR) en Joost van Gorsel (Iconique Fashion Magazine), beiden al vele jaren werkzaam in de (inter)nationale mode-industrie.


MODE MARCHÉ 12: MARCHÉ LIBERTÉ

ZONDAG 5 MEI 2013
12:00u tot 13:00u VIP Shopping Hour, 8,50 euro. Presale starts soon!
13:00u tot 17:00u: toegang 3 euro aan de deur

LOCATIE
LP2 in Las Palmas
Wilhelminakade 326
3072 AR Rotterdam

WWW.MODE-MARCHE.COM


Facebook share  • 240x400 UGG Australia