09
Apr

The Body of Holland contest van NewFysic

The Body of Holland contest van NewFysic

De zomer komt steeds dichterbij en het duurt niet lang meer voordat we weer allemaal onze zomerjurkjes, bikini’s, strakke korte broeken en ander zomerkleding kunnen aantrekken. Wil jij straks ook helemaal in shape in jouw zomerse outfit rondlopen? Ga dan nu de strijd aan tegen die extra kilo’s en doe mee met de online afslankcontest The Body of Holland van NewFysic!
 
NewFysic trekt iedereen over de streep om het perfecte streefgewicht te bereiken en gezond en strak de zomer in te gaan. Zeg dus maar dag tegen de eeuwige strijd van het lijnen. Naast een verantwoord voedingsplan werkt NewFysic met eiwitsupplementen. Voor een optimaal resultaat wordt het gebruik van deze eiwitsupplementen aangeraden. Zo blijven jouw spieren goed op peil. Dit alles zorgt voor een efficiëntere vetstofwisseling. Je voelt je fit en houdt het vol.
 
Wil je ook graag meedoen aan The Body of Holland? Iedereen kan zich via de website van NewFysic aanmelden en gratis meedoen aan de online contest. Via een online choach volgen dames en heren vier maanden lang het programma van NewFysic. Dit programma wordt speciaal aangepast op elke deelnemer. Zo krijgt iedereen die meedoet een eigen voedingsschema toegestuurd. Ook zal NewFysic via Facebook een aantal keren per week tips en tricks geven, lekker recepten delen en staan ze klaar om jouw vragen te beantwoorden.
 
Na deze vier maanden wordt er door een jury gekeken welke deelnemer er in verhouding het meeste is afgevallen. De jury bestaat uit Marianne Baars (CEO NewFysic), Anita Doth (bekend van 2Unlimited en NewFysic fan) en Valentine Dierdorp (diëtiste). De winnaar van The Body of Holland wint een waanzinnige prijs: een reischeque t.w.v. €500,- te besteden bij Puur & Kuur. Zo kan je gelijk in het door jou gekozen land genieten van je strakke lichaam. Naast de nummer 1 zullen er ook meer gave prijzen worden weggegeven aan de nummers 2 en 3.
 
Meld je nu snel aan via www.coaching.newfysic.nl en misschien heb jij over vier maanden wel The Body of Holland.


Facebook share  • 240x400 UGG Australia