09
Apr

Report: modeshow Rock 'n Roll Junkie collectie van Lola Brood

Report: modeshow Rock 'n Roll Junkie collectie van Lola Brood

4 april was ik naar de modeshow van de Rock ’n Roll Junkie collectie van Lola Brood in Paradiso.
 
Voordat de modeshow begon, kon iedereen gratis een drankje halen bij de bar. Ook werden er bitterballen en zakjes patat rondgedeeld. Dat was weer eens iets anders dan al die chique hapjes die je normaal bij dit soort dingen krijgt. Er was een DJ die oude rockmuziek draaide, waaronder Guns ’n Roses, Cuby + Blizzards en natuurlijk muziek van Herman Brood, de vader van Lola. Kijk, dat is muziek waar ik blij van word!
 
Ongeveer een uur na aanvang begon de modeshow. Op een groot scherm werd een filmpje getoond met beelden van Herman Brood en de Rock ’n Roll Junkie collectie. De stem van Lola Brood vertelde wat haar had geïnspireerd tot het maken van de collectie. Dit was met name de kunst van haar vader. 
 
 
Het filmpje.   Het film
 
Na het filmpje kwamen de modellen tevoorschijn. De catwalk was een klein vierkant. In het midden speelde het Haagse rockbandje Taymir, terwijl stoer uitziende modellen de collectie lieten zien.
 
De kleding was zoals je kan verwachten bij een collectie met de naam Rock ’n Roll Junkie: shirts met print, leren jasjes en gilets, veel zwart, gescheurde spijkerbroeken en vooral veel stoer kleding. De modellen lieten de collectie op een hele leuke manier zien. Ze dansten, sprongen en flirten er met elkaar op los. Leuk!  
 
     
Alle modellen, met in het midden Lola Brood. 


 
Ben je benieuwd geworden naar de Rock ’n Roll Junkie collectie van Lola Brood? Binnenkort is de collectie te koop bij the Sting. 
 
 
 Samen met Lisanne (links).
 
 
Tekst: Sarah van den IJssel 
 
http://saarenzo.wordpress.com/


Facebook share  • 240x400 UGG Australia