12
Apr

Dé must-have Royal Designer Dress by Monique Collignon

Dé must-have Royal Designer Dress by Monique Collignon

30 april 2013, een bijzondere dag die de geschiedenis in zal gaan als de dag waarop Koningin Beatrix aftreedt als koningin en prins Willem-Alexander de Koning van Nederland wordt.

Speciaal ter ere van deze bijzondere kroning en de – voorlopig - laatste Koninginnedag heeft niemand minder dan de Nederlandse modeontwerpster Monique Collignon een originele Designer Dress ontworpen, binnen haar Couture Light collectie. Deze wordt vanaf 15 april exclusief verkocht in de Nederlandse winkels van ICI PARIS XL en op de webshop, via www.iciparisxl. nl. Deze neon-oranje must-have dress kan op diverse manieren gedragen worden. Door de afneembare bedel, ter ere van de kroning, blijft hij ook na 30 april een fashionable eye-catcher.Als modeontwerpster weet Monique Collignon als geen ander hoe een vrouw zichzelf het liefste ziet. Als jong meisje liet zij zich al inspireren door Coco Chanel en met haar intense doorzettingsvermogen en uitgesproken creativiteit heeft zij de afgelopen jaren talloze spraakmakende collecties ontworpen. Naast haar welbekende Haute Couture collectie is er sinds 2011 ook de prêt-à-porter collectie, MC Couture Light. Haar werk werd onder meer in 2010 bekroond met de Dutch Designer of the Year Award en in 2012 verwierf zij de Duitse Best Foreign Designer Award. Begin 2013 is Monique Collignon benoemd tot één van de meest invloedrijke zakenvrouwen van Nederland door The Next Women.
De jurk is verkrijgbaar in 3 verschillende maten: S, M en L. Middels een bijbehorende maattabel kun je eenvoudig de juiste maat bepalen, hetgeen een paskamer overbodig maakt.

Voor €49,95 koopt de klant deze jurk in een smaakvolle luxe doos, samen met een brief van Monique Collignon en diverse waardevouchers, o.a. van ICI PARIS XL en de Zwaluwhoeve. Deze vouchers vertegenwoordigen samen een waarde van méér dan €125,- ruim het dubbele van het aankoopbedrag dus.
www.iciparisxl.nl


Facebook share  • 240x400 UGG Australia