13
Apr

PIOGG succesvol gelanceerd

PIOGG succesvol gelanceerd

Met een letterlijk spetterende modeshow werd donderdag 11 april de eerste collectie designer regenjassen van het nieuwe modemerk PIOGG gelanceerd. De modellen trotseerden op de catwalk een heuse stortregen die de jassen meteen op de proef stelde. Onder andere ex-soapster Mark van Eeuwen toonde tijdens de lancering de eerste collectie van het nieuwe Nederlandse merk. Deze dames- en herencollectie bestaat uit 18 luxe jassen die het regenachtige en grauwe straatbeeld van Nederland veranderen in een catwalk.

De regenachtige weersomstandigheden in Nederland zijn een ergernis voor menig modeliefhebber. PIOGG maakt de keuze tussen functioneel droog of modieus nat overbodig. Met een collectie jassen die functionaliteit en high fashion samenbrengt geeft het merk een nieuwe visie op luxe outdoor kleding.  Zo kan iedereen, weer of geen weer, volledig gestyled voor de dag komen.

PIOGG staat voor meer dan alleen waterproof mode. De jassen zijn gemaakt van hoge kwaliteit innovatieve stoffen die 100% waterdicht en winddicht, maar toch ook ademend zijn. Dankzij de uitneembare bodywarmer en afneembare capuchon zijn de jassen aan te passen naar de buitentemperatuur. Zo combineert PIOGG high end design met functionele eigenschappen en is het mogelijk om ieder seizoen stijlvol droog te blijven.

PIOGG is opgericht door Daphne Gerritse. De kersverse ontwerpster zet met haar veelbelovende collectie designerjassen haar eerste stappen om het Nederlandse straatbeeld meer stijl te geven. Hierin combineert ze high end design met functionele eigenschappen, zodat de jassen er niet alleen goed uitzien, maar ook beschermen tegen alle weersinvloeden.De jassen zijn onder andere verkrijgbaar via de website www.piogg.com voor een adviesprijs variërend van €399,- tot €550,-.


 


Facebook share  • 240x400 UGG Australia