19
Apr

gsus sindustries spoort aan tot verknipte praktijken

gsus sindustries spoort aan tot verknipte praktijken

gsus introduceert een nieuwe basics collectie voor mannen bestaande uit een reeks T-shirts, blousen, truien en vesten. Fijne basic tops met veel aandacht voor pasvorm en stofkwaliteit, verkrijgbaar in een se- lectie basiskleuren. Maar basis of niet, van gsus mag je een verrassende twist verwachten.

De ‘gsus cut’ collectie is, net als ieder gsus product, ontstaan vanuit de made by instinct filosofie; door het samengaan van instinct en ratio, het linker- en rechterbrein, creëert gsus classics met een twist. De twist in deze cut collectie is dat de kledingstukken gemakkelijk om te bouwen zijn naar een ander model mocht je erop uitgekeken zijn. De tops hebben namelijk allemaal een stippel- lijn aan de binnenzijde, waarlangs je kunt knippen om het item te veranderen in een nieuw model. Zo wordt een tee een singlet, een hoodie bouw je om tot een hooded zip sweat en een cardigan verandert in een sleeveless variant.

De collectie bestaat uit een aantal t-shirts met diverse halslijnen, tailored blousen, een sweat hoodie, een traditionele granddad longsleeve en een aantal zachte gebreide truien en vesten. Alle items zijn verkrijgbaar in de basis kleuren zwart, wit, grijs, donkerblauw en een gestreept motief.
De collectie ligt eind april in de winkels en in de webshop en zal het hele jaar door verkrijgbaar zijn. En voor wie het een beetje eng vindt om de schaar ter hand te nemen, staat de ervaren staff in de gsus winkels klaar om het creatieve proces te begeleiden.

Twintig jaar geleden is gsus sindustries begonnen als een impulsief buiten- beentje, een rebel die niets gaf om status en ‘hoe het hoort’. Maar ook rebellen groeien op. Gsus sindustries laat sinds 2011 een volwassen beeld zien en heeft zich een nieuwe filosofie aangemeten: ‘Made by instinct’. Instinctieve crea- tiviteit wordt gecombineerd met een tailored benadering, de classics met een twist.

www.g-sus.com.


Facebook share  • 240x400 UGG Australia