19
Apr

Beautygloss pakt uit met een spectaculaire party!

Beautygloss pakt uit met een spectaculaire party!

Stijlicoon Audrey Hepburn verkondigde het al: ‘Happy girls are the prettiest!’ En met deze slogan organiseert Mascha Feoktistova, beautyqueen van de immens populaire blog Beautygloss.nl na het overweldigende succes uit 2012, in samenwerking met My Greatest Party en Bellevents, wederom een Beautygloss Party! Online influencer en oprichtster Mascha Feoktistova heeft met haar blog Beautygloss inmiddels meer dan 100.000 unieke bezoekers per dag, 24.000 followers op Facebook en 26.500 followers op Twitter.

Op zaterdag 27 april 2013 zal het beautyfeest losbarsten in de Beurs van Berlage in Amsterdam. Het feest is dit jaar twee keer zo groot en in plaats van één zaal zal de hele Beurs van Berlage in het teken van de Beautygloss Party staan. Ook fijn: je kunt tot in de late uurtjes van alle nieuwtjes op beauty gebied genieten, want de Beautygloss Party duurt dit jaar tot 20.00 uur.

Dit jaar verwacht Beautygloss 2500 beautyfans en meer dan 30 standhouders. Onder andere de merken Andrélon, Rimmel London, Sally Hansen, Greenland, Givenchy en Remmington zullen goed vertegenwoordigd zijn, dus reden voor een nog uitgebreider feest dan vorig jaar! Op deze interactieve beauty dag zijn er niet alleen leuke stands vol met de nieuwste beautyproducten, maar ook optredens en kun je je geheel laten verzorgen door verschillende specialisten van de merken. De uit GTST afkomstige Mark van Eeuwen zal de co-host van de dag zijn en hij zal onder andere zijn beauty geheimen verklappen aan het grote publiek.

“Vorig jaar met 1500 bezoekers en lange rijen voor de deur was de Beautygloss Party al een groot succes! Dit jaar verwachten we nog meer bezoekers, zo’n 2500 beautyfans. Zij kunnen genieten van een geweldige beauty experience die nu nog groter is opgezet dan vorig jaar. Samen met My Greatest Party en Bellevents gaan we er een echt feestje van maken.” aldus Mascha Feoktistova.

Bekijk hier het filmpje van vorig jaar en waan je in de wereld van Beautygloss!
http://www.youtube.com/watch?v=kaRMFvEqLn4

De Beautygloss Party is powered by Andrélon Styling en wordt mede mogelijk gemaakt door Rimmel London & Sally Hansen.

Als beauty addict en vanwege een gemis van beautyblogs waarbij je in ieder detail de tips & tricks op gebied van beauty uitgelegd kreeg, richtte Mascha Feoktistova in 2007 de blog ‘Beautygloss’ op. Inmiddels heeft Beautygloss.nl meer dan honderdduizend unieke bezoekers per maand, waarvan vrouwen van alle leeftijden. Vanwege de persoonlijke updates van Mascha wordt ze door velen beschouwd als vriendin en is dit vice versa. Het populairste onderdeel van de website is het filmpje op zaterdag, hierin laat zij een tutorial zien. Per dag komen er twee artikelen online, waaronder reviews, informatie stukken, tutorials, face of the day artikelen en meer. www.beautygloss.nl


Facebook share  • 240x400 UGG Australia