20
Apr

Only for the street elite! British Knights en Rocking Residence Premium Pack

Only for the street elite! British Knights en Rocking Residence Premium Pack

Stoer, rauw, urban en autentiek beschrijft zowel British Knights als Rocking Residence. Beide merken worden dagelijks geïnspireerd door street-art en muziek, wat terug te zien is in beide collecties. Een samenwerking tussen deze twee merken was daarom ook slechts een kwestie van tijd.

Het Premium Pack bevat een paar BK sneakers en een bijpassende Rocking Residence headphone, samengevoegd in een speciaal ontworpen verpakking.
Het Premium Pack voor vrouwen bestaat uit een witte Roco sneaker met een witte headphone, beide zijn afgewerkt met een trendy slangenprint.
Het Premium Pack voor mannen bestaat uit een zwarte Atoll Cali sneaker met een blauw/wit/grijs geruite kraag en een zwarte head-phone met blauwe details. Beide sneakers hebben een rubberen zool die zorgt voor schokdemping en extra comfort. De headphones hebben een ‘over-the-ear’ hoofdband, comfortabele oorkussens, geweldige geluidskwaliteit en zijn aan te sluiten op bijna alle mp3 spelers.

Rocking Residence is een Nederlands ‘Street Gear’ merk dat laat zien hoe mode & lifestyle gecombineerd kunnen worden met geluid-kwaliteit en ervaring. Met sneakers van British Knights creëer je direct een eigen urban look. Het jonge dynamische merk is ontstaan in 1980. Sindsdien verovert het merk de wereld met de slogan “Choose Change.”


Vanaf deze week is het Premium Pack te verkrijgen.
De vrouwen sneakers zijn verkrijgbaar in maat 36-41 en de mannen sneakers in maat 39-46. Het Premium Pack is voor zowel mannen als vrouwen €85,-. Ga voor meer informatie naar www.bkfootwear.com

Facebook share  • 240x400 UGG Australia