24
Apr

F for Fashion goes future

F for Fashion goes future

Met de show van zaterdag 18 augustus 2012 nog vers in het geheugen, is F for Fashion bezig met de organisatie van show nummer vier. Een modeshow waarbij jonge modellen zonder ervaring en 'ideale maten' wél een kans krijgen. De vierde editie vindt plaats op zaterdag 29 juni in Theater aan de Parade. Het wordt een compleet andere editie dan de afgelopen shows omdat we dit jaar samenwerken met maar liefst drie ontwerpers. Het thema van de show is 'Future'. De gehele show staat in het teken van ‘de toekomst’.
 
F for Fashion, een initiatief van Stichting Jong Actief, organiseert modeshows voor modellen die normaliter niet in aanmerking komen, omdat ze niet lang of  dun genoeg zijn. F for Fashion biedt ze de kans een professionele modeshow te lopen. De modellen konden zich wederom aanmelden via social media en een jongerenjury heeft ze geselecteerd. Ook is een aantal modellen gescout op straat. De gekozen modellen krijgen intensieve catwalk- trainingen bij Stichting Jong Actief waar ze leren poseren, presenteren en samenwerken. Ook wordt gewerkt aan het zelfbeeld van de modellen, omdat dat bij F for Fashion centraal staat.
 
Talentontwikkeling
Voor de vierde editie werkt F for Fashion weer samen met Theater aan de Parade. De Bossche schouwburg beoogt niet alleen een drijvende kracht in het aanbod van (inter)nationaal toptheater te zijn, maar biedt ook podium aan creatieve initiatieven op het gebied van talentontwikkeling in de stad. Projecten als Solos, Kunstbende en ook F for Fashion kunnen rekenen op langdurige steun van Theater aan de Parade. 
 

  
Future
F for Fashion staat deze editie geheel in het teken van ‘Future’ met futuristische muziek, een bijpassend decor en een spectaculaire lichtshow. Alle kleding die geshowd wordt zal aansluiten bij het thema. Hiervoor werkt F for Fashion onder meer samen met opkomend fashiondesigner Lesley-Anne Bowen, die zich bij het ontwerpen van de outfits laat inspireren door de sciencefiction film 'Star Wars'. Lesley-Anne Bowen is al jaren bezig met het ontwerpen van kostuums voor dansscholen. Ze heeft sinds kort haar eigen bedrijf genaamd NoodleWear dat gespecialiseerd is in designs geïnspireerd op games en de Japanse popcultuur.
 
De F for Fashion modeshow vindt plaats op zaterdag 29 juni en begint om 20.30 uur (deuren open om 20.00 uur), in  Theater aan de Parade. Tickets à € 4,50 zijn verkrijgbaar op www.theateraandeparade.nl, bij Bosch Ticket via tel. 0900 – 33 72 72 3 of aan de kassa van Theater aan de Parade. Kijk voor meer informatie op  www.fforfashion.nl  of  www.theateraandeparade.nl .
 
Foto: Future fashion  
 
 

  


Facebook share  • 240x400 UGG Australia