24
Apr

Karl Lagerfeld pers store opening

Karl Lagerfeld pers store opening

Dinsdag 23 april was Modeagenda.nl naar de pers store opening van Karl Lagerfeld in Amsterdam. Lees verder voor het verslag van de avond.
 
De store opening begon om 17.00 u. Lisanne en ik kwamen rond 18.00 u aanlopen. Waarschijnlijk hadden meer mensen die tijd in gedachten, want wat was het druk! De winkel stond vol met fashionbloggers, stylisten en andere modeliefhebbers. Ook waren er enkele bekenden gezichten aanwezig, namelijk Liza Sips (actrice), Anna Drijver (actrice), Valerio Zeno (TV presentator) en Ymre Stiekema (topmodel).
 
 

 
Onder het genot van champagne, water of jus d’orange kon iedereen de collectie bekijken. Deze bestond uit veel zwart en wit met een opvallend kleuraccent, zoals een neonroze tas. Ondanks dat er voor sommige kledingstukken leer is gebruikt, heeft de collectie een klassieke uitstraling. Het is kleding dat je over tien jaar nog gerust kan dragen en er nog steeds geweldig mee uit ziet. Zeker de investering waard dus!

Ook zijn er veel accessoires in de winkel te koop. Mooie tassen, iPhone hoesjes, schoenen, Karl Lagerfeld poppen, sleutelhangers, leren handschoenen en nog veel meer. Op de begane grond kan je de damescollectie en een uniek assortiment aan geschenken vinden. Een verdieping lager kan je de herencollectie ontdekken.  
 
Bezoekers van de winkel kunnen een digital gastenboek op iPads gebruiken. Hier kunnen ze de nieuwste collecties, nieuwtjes en video’s bekijken, Karl.com bezoeken en foto’s van hun favoriete items nemen. Ook kunnen ze een persoonlijke boodschap voor Karl Lagerfeld achterlaten.

 
 
Na afloop kregen we nog een leuke goodiebag mee. De tas zelf is een witte, stoffen tas met in het knalgroen het hoofd van Karl Lagerfeld. Leuk! In de tas zat het Karl Lagerfeld magazine #2, een hele mooie zwart/roze sjaal en een boordje met broche om bijvoorbeeld op een hoog sluitend jurkje te dragen. Achterop het boordje staat in witte letters een quote van Karl Lagerfeld zelf: “I only wear the latest thing. It’s my job.”
 

 
 
Benieuwd naar de winkel? Vanaf 25 april is de winkel open voor publiek. De winkel bevindt zich in de Hartenstraat (in de 9 straatjes) in Amsterdam. Kijk voor de collectie op http://www.karl.com/.
 
 
Tekst: Sarah van den IJssel   
 
http://saarenzo.wordpress.com/
 
Eerste en vierde foto: Team@PeterStigter

 


Facebook share  • 240x400 UGG Australia