25
Apr

Producten voor als het zonnetje schijnt #1

Producten voor als het zonnetje schijnt #1

De temperaturen stijgen eindelijk weer. Ben jij al klaar voor de zomer? Mode Agenda laat jouw de leukste producten voor de komende maanden zien.
 
Style & Pepper Microring Extensions
 
 
 
Wil je jouw kapsel opvrolijken? Neem dan eens een kijkje naar de Pepper Dreads van Style & Pepper. De Pepper Dreads zijn bevestigd aan een clipje.  De Pepper Dreads zijn een eigen ontwerp, deze items zijn handgemaakt en in kleine series vervaardigd. Naar aanleiding van jouw haarkleur kan je bij jouw bestelling doorgeven welk kleur clipje jij wenst (blond, bruin of zwart), zo kan je lang genieten van deze fashionable toevoeging aan jouw kapsel. Wij zijn fan! Jij ook? Bestel jouw Microring Extensions dan snel voor maar €12,50 via fb: Pepper Feathers of e-mail: styleandpepper@outlook.com
 
 
Friis & Company slippers

Franjes zijn deze zomer helemaal in. Deze geweldige slippers van Friis & Company sluiten perfect aan bij deze trend. Ze zijn perfect voor naar het strand, maar doen het ook goed in de stad en op het terras. Ideaal voor in de zomer dus!  De slippers zijn normaal €84,95, maar je kan ze nu voor €39,95 bestellen via www.fashiondaydeal.com.


 
OYE zwemkleding

Over een paar maanden kunnen we weer allemaal van het zonnetje genieten op het strand. Steel de show op het strand met een prachtig badpak van OYE. OYE maakt elegante en verleidelijke beachwear van hoge kwaliteit. Kijk voor de producten van OYE op http://www.oyeswimwear.com/.
 
 
Regenkleding van Ilse Jacobsen 
 

 
Nederland blijft Nederland en de kans dat wij een zomer zonder regen mee gaan maken is erg klein. Wees op de buien voorbereid met de hippe regenkleding van Ilse Jacobsen. Het merk bewijst dat regenkleding niet suf hoeft te zijn en brengt een collectie uit met praktische en fashionable items. Zo wordt een regenbui nog leuk! Kijk voor meer informatie op www.ilsejacobsen.com.

 
I Eat Fashion aztec short

Zomer betekent festivals! Deze aztec shorts passen perfect bij de aztec trend van deze lente en zomer en maken daarnaast jouw festival look helemaal af. De short is voor €39,95 te bestellen bij de leuke, nieuwe webshop I Eat Fashion.
 
 
Wat zijn jouw favoriete producten voor deze zomer?
 
 
 
Tekst: Sarah van den IJssel  
 
http://saarenzo.wordpress.com/
 
Bron hoofdafbeelding: hhold-my-heart.tumblr.com


Facebook share  • 240x400 UGG Australia