29
Apr

Spring Garden Market by Sissy-Boy

Spring Garden Market by Sissy-Boy

Na het grote succes van de Kerst Brocante markt van Sissy Boy, is het nu tijd voor een fraaie zonnige markt. Sissy Boy introduceert op 11 mei a.s. namelijk een hippe voorjaarsmarkt; de Spring Garden Market. Een nieuw en verfrissend evenement met een ware beleving geheel in stijl van het voorjaar.  De locatie van het evenement is het Amsterdamse stadstrand Strand Zuid, gelegen naast de Rai.

Net als tijdens de Kerst Brocante Markt zal eveneens op de voorjaarsmarkt een breed scala aan producten te vinden zijn,  tevens worden de producten speciaal voor deze dag ook nog eens voor zeer aantrekkelijke prijzen aangeboden.

Flowers in the Spring
Het heerlijke voorjaar kent vele uiteenlopende sferen, het stijlvolle tuincentrum Life & Garden is hiervan een goed voorbeeld. Life & Garden zal tijdens het event een sfeervolle stand bekleden, waar de mooiste planten en trendy potten als andere handige tuin accessoires worden verkocht. Dat is nog niet alles, de Meisjes van de Bloemen presenteren met alle enthousiasme de nieuwste voorjaarstrends op gebied van tuinieren.

Cool Biking
Wie zegt dat fietsroutes in de zomer niet cool zijn? Het hippe fietsenmerk Johnny Loco bewijst het tegendeel, Johnny Loco heeft speciaal voor de Spring Garden Market hele verrassende fietsroutes gemaakt die je via vele hotspots van Amsterdam leiden naar de Market.  Daarnaast zal het merk vol trots de fietscollectie en een geheel nieuwe selectie van brillen en tassen verkopen op de Market.

Als je geen zin hebt om te fietsen dan kom je toch gewoon met de boot! Het haventje van Strand Zuid is fantastisch, tijdens het event is het mogelijk om met je bootje langs te varen en om natuurlijk aan te leggen. Sterker nog, Amsterdam Boats, wie bekend staat om zijn luxe canal cruises, organiseert een sloepentocht door de grachten van Amsterdam en nodigt alle gezellige voorbijgangers op het water uit hen te volgen naar de markt.  Geheel in thema zal Amsterdam Boats de sfeer van de voorjaarsmarkt laten zien aan de hele stad.

The Spring Garden market heeft nog veel meer aantrekkelijks in petto. Bijvoorbeeld de biologische food market met zowel overheerlijk als gezond eten,  of de kunstmarkt waar fotografie tot aan illustratie aan bod komt. Voor de fashion liefhebbers zijn natuurlijk de gloednieuwe zomer trends evenals hand-made accessoires te scoren, terwijl de kids zich perfect vermaken in een waar kinderparadijs.

Kortom; Een magische voorjaarsmarkt met alle elementen die nodig zijn om deze markt tot een ware beleving te maken.  Van live muziek tot de lekkerste hapjes en drankjes van Strand Zuid.

Mis het niet en geniet (gratis) 11 mei van 09 tot 17 uur met het hele gezin van een prachtige voorjaarsdag!


Facebook share  • 240x400 UGG Australia