02
May

Kneipp introduceert Nature Kids

Kneipp introduceert Nature Kids

Een feest voor kleine helden en een bewuste keuze voor moeders.
 
Toverdouche, drakenshampoo… de nieuwste ontdekking in huidverzorging is niet voor jezelf, maar voor kinderen! Want Kneipp introduceert ‘Nature Kids’. Zes vrolijke bad- en doucheproducten voor peuters en kleuters. Ze zijn lief, leuk, magisch en natuurlijk zacht voor de huid. Vanaf eind maart verkrijgbaar bij de drogist.
 
Kneipp heeft haar nieuwe Nature Kids producten perfect afgestemd op de wensen van kinderen en hun ouders. De producten bevatten bijzondere natuurlijke ingrediënten als toverhazelaar, aardbei en drakenfruitextract die een lekkere zoete geur hebben en die tot de verbeelding spreken. Met een kwaliteit die vertrouwd is als altijd. De producten zijn rijk aan natuurlijke ingrediënten en werkstoffen, zijn uitgebreid dermatologisch getest en ze bevatten geen zeep, siliconen en conserveringsmiddelen zoals parabenen.
 
Het Kneipp Nature Kids assortiment bestaat uit:
 
1. Speciaal voor magische prinsessen: een toverdouche en tovershampoo met aardbei.
Voor een zachte huid en makkelijk doorkambaar haar zonder tranen.
 
2. Voor stoere helden: een heerlijk geurende drakenshampoo & douchegel in één die reinigt en verzorgt.
Met drakenfuitextract en toverhazelaar.
 
3. De speciale droomreis badschuim bevat lavendel en teunisbloem. Deze verzorgt en ontspant en helpt de kids om heerlijk te slapen.
 
4. De badolie met tijm en munt helpt om vrijer te ademen bij verstopte neusjes en is een feest voor in bad.
 
5. En voor echte tovenaars is er het bijzondere toverkrachtbadzout met 2 kleuren om te mixen in de badkuip. Simsalabim opeens verkleurt het water!
 
De Kneipp Kids producten zijn bedoeld voor kinderen van 3 jaar en ouder.


Facebook share  • 240x400 UGG Australia