15
May

Extravagante show van Wishlashes tijdens de Floating Fashion Week

Extravagante show van Wishlashes tijdens de Floating Fashion Week

Tijdens de wereldpremière van de Floating Fashion Week (FFW) presented by Hotel Pulitzer Amsterdam, de eerste fashion week op het water, zal op 23 mei 2013 het team van ‘Wishlashes Eyelash Extensions’ een extravagante ‘Wishlashes’ show presenteren. Nog nooit eerder heeft in Nederland een dergelijke show plaatsgevonden, de Show van ‘Wishlashes’ is dan ook met recht ook een primeur te noemen. Een show die modeminnend Nederland gezien moet hebben.

Speciaal voor de gelegenheid heeft ‘Wishlashes’ een eigen boot varen voor relaties en leden van de pers, maar ook vanaf de kade is er gelegenheid om de show te bewonderen.
"Het team van Wishlashes voelt zich bijzonder vereerd om deel uit te mogen maken van deze absolute wereldprimeur. Mede door support vanuit de organisatie van de Floating Fashion Week durven wij deze enorme uitdaging aan. Achter de schermen en naast de drukke dagelijkse werkzaamheden werkt het team van Wishlashes enthousiast en keihard aan een geweldige show." Aldus Anja de Klein en Jeannette de Groot, oprichtsters van "Wishlashes."


Facebook share  • 240x400 UGG Australia